Sztár fotózás?

Nem túlzok! 😀
Gondoljatok bele! mi van akkor ha egy nívós helyszínen egy ismert modellel ismert ruhában készítünk képeket ahol szinte több csapattag aki a fotózásban részt vesz kisebb vagy nagyobb mértékben közismert?
Ha rajtam múlik akkor ez a fotózás sosem jön létre, mivel az ilyen jellegű szervezés számomra óriási teher! De az egyetlen szerelmem Nóri aki a feleségem ebben is rettenetesen ügyes! Így hát felvettük a kapcsolatot az egyik legrégibb üzleti partneremmel a Gerbeaud kávéházzal akik nagyon örültek, hogy hozzájuk tervezek egy saját projektet mert a hosszú évek alatt mióta velem fotóztatják a fontosabb dolgokat erre még nem volt példa.
Mivel időközben megismertük a Rami wedding dress-t akiről a Cápák között című műsorban hallhattatok így a menyasszonyi ruhákról is le volt a gond. Modellnek pedig kedves barátunkat az egyre nagyobb névvel büszkélkedő szuper énekesnőt Horányi Julit kértük fel. Aki róla eddig nem hallott az azonnal hallgassa meg a számait a youtube-on és a spotify-on!
Kaptunk egy csodás dekort a Ko-No csapatától, cipőket az Esküvői tündér cipőszalonból. A sminkeket a Szendi Horváth Fanni a sminked.hu a hajakat pedig Evelin Horváth Hairdesser készítette. Kaptunk gyűrűket és ékszereket a Crico ékszertől. Valamint Youli körmét Varga Nóra mesterkörmös készítette a VN a Minőségi körmök szalonjában. (Ő a csodálatos feleségem)

Mivel ezen a fotózáson volt két másik modell is akikről a képek majd egy külön bejegyzésben lesznek elérhetőek így a legjobb férfi öltönyös céget a Lavardot itt nem említem. (pedig az én esküvői öltönyöm is onnan volt)

Nézzétek meg a képeket!

Esküvői Stlye shoot Horányi Julival Youlival a Gerbeaudban Budapesten Esküvői Stlye shoot Horányi Julival Youlival a Gerbeaudban Budapesten Esküvői Stlye shoot Horányi Julival Youlival a Gerbeaudban Budapesten Esküvői Stlye shoot Horányi Julival Youlival a Gerbeaudban Budapesten Esküvői Stlye shoot Horányi Julival Youlival a Gerbeaudban Budapesten Esküvői Stlye shoot Horányi Julival Youlival a Gerbeaudban Budapesten Esküvői Stlye shoot Horányi Julival Youlival a Gerbeaudban Budapesten Esküvői Stlye shoot Horányi Julival Youlival a Gerbeaudban Budapesten Esküvői Stlye shoot Horányi Julival Youlival a Gerbeaudban Budapesten Esküvői Stlye shoot Horányi Julival Youlival a Gerbeaudban Budapesten Esküvői Stlye shoot Horányi Julival Youlival a Gerbeaudban Budapesten Esküvői Stlye shoot Horányi Julival Youlival a Gerbeaudban Budapesten Esküvői Stlye shoot Horányi Julival Youlival a Gerbeaudban Budapesten Esküvői Stlye shoot Horányi Julival Youlival a Gerbeaudban Budapesten Esküvői Stlye shoot Horányi Julival Youlival a Gerbeaudban Budapesten Esküvői Stlye shoot Horányi Julival Youlival a Gerbeaudban Budapesten

Remélem tetszenek!

Olvassátok el a többi blogbejegyzésem is!
BLOG

 

Puszi: Gábor