Annyit beszéltem már másokról, engem pedig lehet még nem is ismertek! Így hogy a gyönyörű feleségemmel elérkeztünk az 1. házassági évfordulónkhoz úgy érzem itt az idő, hogy megmutassam milyen is volt a mi esküvőnk!

A szervezésnek a legnagyobb részét Nóri csinálta, én csak a tökéletes szolgáltatói csapat felállításában segítettem neki, mivel abban az évben rengeteget dolgoztam és nagyon sok esküvőt fotóztam. Viszont 100% -ban biztosnak kellett lennem abban, hogy az esküvőnkön minden teljesen rendben fog zajlani!

A fotósunk volt meg először, mert ezzel nagyon jó barátomat Győrfi Bátori Pétert és a kollégáját Farkas Balázst a Purephoto-t bíztuk meg. (Csodálatos képeket készítenek ezek a srácok!) Most itt ebben a cikkben az esküvői filmünket szeretném megmutatni ami a legrövidebb legtömörebb formában szemlélteti az esküvőnket és minket!

Azért, hogy minden a legnagyobb rendben történjen Ceremóniamesternek Kormos Robi-t bíztuk meg akivel eddig a legtöbb közös esküvőt csináltuk végig és biztosan tudtam, hogy ha ő van ott akkor semmi nem csúszik ki az irányításunk alól. És így is lett!

Nórikám sok neves szalont végigjárt és végül a csodálatos menyasszonyi ruháját a Leya Cotureben találta meg. GYÖNYÖRŰ VOLT! <3 <3 <3

Sminkesnek Szendi Horváth Fannit kértük fel (Sminked.hu) Fodrásznak pedig Evelin Horváth Hairdressert. Így a sminkben és a hajban sem volt hiba! Elhihetitek!

A templomi szertartás keretein belül Nóri gyermekkori álmát miszerint a fontosabb momentumok alatt profi énekesek énekelnek két fantasztikus operaénekes Leskovszky Laura és Keskeny Márk váltották valóra! Hát én a magam részéről nem túlzok ha azt mondom: beszartam annyira szép volt! 😀 

A helyszínünk a Kecskeméthez közeli Ezüst Villa Étterem volt ahol nagyon kedvesek és rugalmasak voltak. Elégedettek voltunk az ízekkel és a mennyiséggel is!

A tortát egy különleges helyről szereztük be a székesfehérvári Karameli Tortaműhelyből aminek külön története van! Dióhéjban: Melinek pár éve fotóztam az esküvőjét ahol magának készített 8 különböző tortát! Ebből 5-öt végig is kóstoltam és mind nagyon finom volt! (Sajnos az esküvői torták 80% -a csak szép de rettenetes ízű) Én pedig azt mondtam, hogy akármibe is kerüljön az én esküvőmön finom torta lesz! 😀

A menő öltönyöm a Lavard-ból volt. Nem is teszem be a lábam más öltönyös üzletbe mert itt mindent megtalálok amire csak szükségem lehet! Ohh és a cipők is nagyon kényelmesek!!!

Mivel tudom, hogy a menyasszonyoknak ez is fontos! Nóri mesterkörmösként dolgozik saját szalonjában a VN minőségi körmök szalonjában www.varganora.hu így a körmeit munkatársa Celina készítette el az esküvőnkre.

A gyűrűink a Crico ékszertől vannak, akik egyébként Nóri vendégei a szalonban. 🙂

A dekorunk és a menyasszonyi csokor a Szalmarózsa virágboltból volt ami egy cuki is kecskeméti virágüzlet!

A mi esküvőnkről sem hiányozhatott a szuper fotómasina, amit a násznép és a páros mindig imád! Sok ilyen cég van de a legjobb minőséget a PhotoFun Comany képviseli! Őket érdemes hívni, ha valakinek fontos a minőség!

A zenét és a bulit a Personal DJ Kiss Attila biztosította akit szintén már régóta ismertem és sok közös esküvőnk volt! Imádtam!

És végül a Sunny Wedding Films! Zsolti és Erika akik munkája magáért beszél! Imádom őket! 🙂 A legkedvesebb, legaranyosabb filmes csapat! Köszönjük szépen ezt a csodás filmet! Gyakran megnézzük és még mindig meghatódunk alatta!

Ha megnéztétek a videót nézzétek meg a fotóimat is az alábbi oldalon

Ha megnéztétek a videót nézzétek meg a fotóimat is az alábbi oldalon

 Puszi nektek! Gábor és Nóri 😉