Ismerj Meg!

Ha fotósra lesz szükséged, miért döntenél mellettem?

Ez volt a felmérésemben az utolsó kérdés amit több mint 200-an töltöttek ki olyanok akik már megbíztak valamilyen fotózással és olyanok akik „csak” ismernek.

Mert ismerem a munkádat és nagyon szép, minőségi képeket csinálsz. Elkapod a pillanatot.

Mert Imádlak, kedves vagy, szerény, mosolygós és mert rég óta cseszegetlek, hogy vékony lányokról könnyű fotót csinálni, rólam csinálj!

Nővérem esküvői képeit is Te készítetted. Gyönyörűek lettek, nem kérdés, hogy Téged választanálak.

Szép egyedi fotók és tudom profi, megbízható vagy!

Mert mindig jó Veled fotózni!

Személyiséged könnyen magával ragadott minket

Mert láttam a munkáidat és tetszik a hozzáállásod. Keresed és meglátod az igaz pillanatokat.

Azt csinálod, amit kérünk, de közben mégis tudsz irányítani, hogy gördülékenyen menjen. Na meg mert szépek a képeid.

Mert megfelelő referenciáid vannak, a weboldalad, a munkáid, a hirdetéseid igényesek, és persze pozitív tapasztalataink vannak veled kapcsolatban

Tapasztalat alapján és mert öröm volt veled együtt dolgozni a személyiséged és profizmusod miatt!

Mert közvetlen vagy kedves! Oldott a fotózás!

Lelkiismeretes vagy, kreatív és  figyelmes.

Mindig ámulatba ejtő képeket készítesz, soha nincs két egyforma fotó. Meglátod a szépséget és az apró különlegességeket minden helyszínen.

A megbízhatóság, a gyönyörű kidolgozás, volt már a családban munkád, nagyon tetszett.

Láttalak már dolgozni, és nagyon tetszett a kisugárzásod, a lendületességed.

Mert az egyik barátnőm esküvőjén Te fotóztál és meg voltak a munkáddal elégedve.

Mert régóta ismerjük egymást, és mert tudom milyen szenvedéllyel csinálod, és emlékszem mikor még az első gépedet vetted meg… szóval ott voltam a kezdeteknél is.. de nem csak az a szuper hogy ilyen jól nyomod a technikai részét, hanem hogy ennyire mögötte vagy emberileg is. Ha nem ismernélek, és rátalálnék a honlapodra, akkor is téged választanálak.

Barátságos, jófej, szimpatikus vagy tuti Téged választanálak ha egy jó hangulatú fotózásra vágynék. Ezt a képek is visszaadják

Kreatív vagy és folyamatosan fejlődsz, ami látszik a fotókon. Egyedi a stílusod (nem olyan sablonos, mint a többi tucat fotósé)

Ismerlek, fotóztál már, minőségi munkát végzel. Lehet, hogy kicsivel drágább, mint az átlag, de esküvő egyszer van, fontos, hogy tökéletes képek készüljenek.

Mert már számtalan alkalommal megbizonyosodhattam róla hogy Te vagy a legjobb, és előtted soha nem volt és nem is lesz lámpalázam!

Mert jól csinálod. Ha meg tudnám fizetni a munkádat minden eseményen ott lennél!

Profizmus, kreativitás, jó kommunikációs készség.

Ismerlek, emberileg szuperül ki lehet veled jönni! Igényesek a fotóid

Mert tetszenek a fotóid, visszaadják a képeid az átélt élményeket és érzelmileg is tudsz hatni az emberekre még a fotókon keresztül is.

Varázslatosnak tartom a látásmódodat és lenyűgöznek a munkáid!

Évek óta figyelem a munkásságod, meggyőző!

Mert a képeid egy kívülállónak is életre keltik a megörökített pillanatot

Egyszerűen: Én…

Az esküvőfotós

Az esküvőfotózás számomra nem munka, nem szakma, nem csak szenvedély, nem csak küldetés! Hanem valami csodálatos dolog amiben megtaláltam a kiteljesedést az életemben.
Ott lenni az esküvőn mások legemlékezetesebb pillanatainál, segíteni nekik mindenben azért, hogy az aznap tökéletessé válhasson. Kedvesnek tisztelettudónak és figyelmesnek lenni a vendégekkel. Összebarátkozni a nagyszülőkkel és a pici gyerkőcökkel. Olyan képeket készíteni amik soha nem történnek meg mégegyszer. És ami a legfontosabb: a munkámmal boldogságot, értéket és örök emléket adni a párosoknak. Ez foglalja össze azt, hogy miért vagyok képes ennyi év és esküvő után, még a legnagyobb hőségben 12 óra fotózás elteltével is mosolyogni és vidáman teljesíteni a feladataim.

A férj

Amikor az esküvőjükre készülő párosok megkérdezték tőlem, hogy: „Gábor te mikor nősülsz?” Általában azt válaszoltam: „Majd ha megbolondultam… Amihez kell egy olyan nő aki teljesen elveszi az eszem!” Sosem gondoltam volna de meglett! 😀
2020-ban ismerkedtünk meg Nórival és már az első találkozón megmagyarázhatlan érzések és gondolatok voltak bennünk a másikkal kapcsolatban. Arról nem is beszélve, hogy ő volt az első nő aki tényleg értette a fárasztó vicceimet így gyorsan elvettem feleségül! 😀 2021-ben megtörtént a lánykérés évfordulós fotózásnak álcázva. Majd 2022 július 20. -án egy szerdai napon pontosan a 2. éves évfordulónkon összeházasodtunk.
Rettenetesen hálás vagyok Nórinak aki elmondhatatlanul sokat segít nekem az életemben. Ha meg akarsz ismerni minket jobban kattints a fenti képre ami elrepít egy blogbejegyzéshez…

A gyermek

Nekünk még nincs gyerkőcünk de 1-2 éven belül biztosan lesz és ez a kis bemutatkozás kiegészül egy Apa szekcióval. 🙂 Most viszont szüleimről beszélek, vagyis anyukámról mert édesapámtól 2020 januárjában végleg elbúcsúztunk pedig imádta volna ha ott lehet az esküvőnkön, ő lett volna a legnagyobb mókamester, de a 80 év az 80 év…
Édesanyám vidéken él Székesfehérváron. Jelenleg a 81. évében jár ezért szinte heti rendszerességgel utazom le hozzá segíteni, mert egy nagy kertesházban mindig van teendő. Mivel néha nagyon jól van és szeret kalandozni ezért alkalom adtán feljön hozzánk Budapestre egy egy napra. Ilyenkor vagy Nóri főz vagy elmegyünk egy egy számára különlegesebb étterembe. Ha nála vagyok akkor legtöbbször rohangálok a házban, intézem az ügyeit a városban, beszélgetünk, vígasztalom, és a családi ünnepekkor elkísérem a gyülekezetbe ahova jár.

A nintendo-s

Ezt a részt semmiképp nem hagyhattam ki, hisz a régi régi „sárga kazis” tv-játékok bearanyozták a gyermekkorom. Majd jónéhány év elteltvel meglett a lehetőségem, hogy a régi kedvenc játékaimat újra játszhassam és ez most a hobbimmá vállt. De mivel rengeteg sokkal fontosabb dolog van az életemben így csak nagyon ritkán kerül elő a Mario, Zelda és a többi klasszikus.

A könyvmoly

Rettenetesen utáltam tanulni és olvasni amíg kötelező volt… Ez azóta teljesen a visszájára fordult és nem tudok meglenni a folyamatos tanulás nélkül! Szinte mindig olvasok valamit, de leginkább csak tömegközlekedési eszközökön és mellette ritkán egy egy nap ván rá alkalmam. Legjobban azokat a könyveket szeretem ami valamilyen aktuális poblémámra ad megoldást könnyed, baráti hangvételben.

És néhány más…

Rengeteget tudnék még írni mert szerenécsére az életem és a fotózás során sok helyen megfordultam, sok helyen szeretem barátokat, ismerősöket. Az életem néhány fontos részét emelem itt ki sorrendben: az agresszív görkorizást a hajmeresztő trükkökkel az autós gyorsulási és szlalom versenyeket a kickboxot és a latin táncot (salsa bachata kizomba) Ezek sok évet határoztak meg az életemben és örömmel gondolok vissza arzokra az időszakokra.

Köszönöm, hogy ezt mindet elolvastad és kicsit jobban megismertél! Remélem hamarosan én is megismerhetlek titeket a pároddal!