Egy esküvőfotós számára nem sokszor adatik meg a lehetőség, hogy a munkája az esküvőfotózás kapcsán szerepeljen a tv-ben!
Ezért óriási nagy dolognak tartom, hogy részt vehettem talán a legismertebb tv csatorna a TV2 egyik nagy nézettségű műsorának forgatásán!
Azt leszögezném, hogy amikor elköteleződtünk a csapattal – mivel egy egész esküvői szolgáltató stábra volt szűkség – fogalmunk sem volt arról, hogy mi illetve milyen lesz ez a műsor illetve igazából tájékoztatást sem kaptunk róla a szigorú titoktartás végett! És igen! Ez a műsor a Rich Kids Hungary azaz a Kőgazdag fiatalok volt.
Egy dolog lebegett a szemünk előtt: BENNE LESZÜNK A TV-BEEEN! 🙂

Én úgy gondolom, hogy az ilyen lehetőségek nem véletlenül jönnek!
Mégis hogy kerültem képbe én és a mi csapatunk? Ezt nagyon hosszú lenne leírni, de röviden annyi történt, hogy az elmúlt időszakban több fotózás is köthető a hozzánk amik kapcsán a médiából több ismert névvel is volt szerencsénk együtt dolgozni. Ők pedig elégedettek voltak mind a fotózás alatt a munkánkkal mind pedig a képekkel. Ezért egy összetett és elégedett ügyfélrendszeren keresztül eljutottunk a TV2 -fülébe. Számukra 2 fontos dolog volt a forgatás kapcsán: a minőség és a megbízhatóság. Ezekkel pedig pont tudtunk szolgálni. 🙂

Izgalmas volt látni, hogy egy tv műsor, hogy épül fel. De mellette nagyon fárasztó is volt a készülődés a forgatás és főleg a fotózás része! Mivel a modelljeink Dulin Metta és Schmuck Andor be voltak mikrofonozva és ez egy TV show így folyamatosan beszéltek „rosszalkodtak és huligánkodtak”. 🙂 🙂 🙂 Így csak másodperceim voltak arra, hogy egy egy képet elkészítsek. Ennek ellenére a visszajelzések szerint a fotósorozat jó lett!

Hamarosan ki fogok tenni a youtube csatornámra egy videót amiben részletesen mesélek az forgatás élményéről és a „kulisszák mögötti titkokról” mivel már a készülődéstől jelen voltam és sokmindent láttam. 😉

Nézzétek meg ti is a kedvenc képeimet a forgatásról! Nektek, hogy tetszik az eredmény?

És mivel a munkámat egy teljes csapat támogatta így róluk is említést kell tenni!
Fotó: @debergabor
Ruha: @ramiweddingdress
Ékszer: @cricoekszer
Köröm: @vn_nailsalon_budapest
Metta Smink: @sminked.hu
Koszorúslány Sminkek: @erdodi.edina_mua
Haj: @hairsbyflo
Helyszín: @mysteryhotelbudapest
Dekor: @oliveweddingdecor
Grafika: @katakozsahuba.weddingdesign
Koszorúslány ruhák: @lavardhungary
Koszorúslányok: @lehelvarinikii @anna.vigh19 @lili_pancsity @henriett_a