Esküvői fotózás árak

Fotózás folyamata

Esküvő fotózás folyamata

Esküvői fotózás árak Déber Gábor esküvőfotós

01

Azok akiknek megtetszenek a munkáim és szeretnék, hogy az esküvőjük hasonló stílusban legyen megörökítve kérjenek ajánlatot bármelyik kapcsolati felületen (akár telefonon is) az esküvő dátumának megjelölésével.

02

Ha szabad a dátum, és nagy vonalakban át lettek beszélve a legfontosabb részletek az esküvőről valamit meg lett állapítva a fotózás hozzávetőleges díja (az A La Carte ajánlat esetében) akkor egy személyes találkozó leszervezése a következő lépés ahol megismerjük egymást és beszélünk az esküvővel kapcsolatos elképzelésekről is.

03

Ha élőben kialakul a kölcsönös szimpátia, és mindenképp együtt akarunk “dolgozni” akkor kiállításra kerül a foglalóról szóló átutalásos számla a teljes nevekkel címmel az esküvő dátumával és a várossal ahol azt meg lesz rendezve. Amint az összeg megérkezik a foglalás “kőbe vésetik”.

04

A legtöbb páros akik mellettem döntenek szeretnek folyamatosan kommunikálni aminek én nagyon örülök, mert fontos, hogy az esküvő minden apró részletével, a különleges meglepetésekről és az általánosnak hitt dolgokról is tudjak. A jó sorozat készítéséhez elengedhetetlen a precizitás és a felkészültség, amire a háttér információk az összefüggések ismerete teszi fel a koronát.

05

Az esküvőkön rengeteg fotó készül amit alaposan átválogatok szem előtt tartva azt, hogy nem a fotó technikai kivitelezése a legfontosabb, hanem a pillanatok és az amit a képek a párosok számára jelenthetnek. Minden kisebb mozzanatról hagyok fotót a sorozatban, hogy ha valaki lemaradt volna róla (ami néha megesik), akkor is legyen róla fotó, hogy ha utólag szóba kerül mindenki meg tudja nézni miről is beszélget a többi családtag és barát. Ezután pedig indulnak az utómunka folyamatok amit később részletesen is kifejtek.

Esküvő fotózás árak

Csomagok 2023

Esküvői fotózás árak Déber Gábor esküvőfotós

Prémium szolgáltatás: A SZUPER CSAPAT

Ebben a csomagban minden benne van, ami az örök emlékekhez kell, de ez nem azt jelenti, hogy ha valaki még beletenne valamit arra már nincs lehetőség. Összesen kb 900db fotót tartalmaz.

Kérj ajánlatot!

2 FOTÓS

2 FILMES

 

ALBUM

Prémium szolgáltatás: AZ ÁLOMPÁR

Minden ami az álomesküvőhöz elengedhetetlen!

Kérj ajánlatot!

2 FOTÓS

Prémium szolgáltatás: A TÖRŐDÉS

Semmi extra… „csak” a legfontosabb pillanatok!

Kérj ajánlatot!

1 FOTÓS

Csomagok tartalmát és pontos árait e-mailban küldöm el miután felvetted velem a kapcsolatot.
A szolgáltatások díjai a felső kategóriás csúcs mobilok árkategóriája felett vannak.

Szeretnél többet megtudni az esküvői fotózásról? Vagy esetleg kíváncsi vagy mások véleményére a munkámról?

Az utómunka

Ami minden esküvői sorozattal megtörténik!

Esküvői fotózás árak Déber Gábor esküvőfotós

A válogatás

Az első és legfontosabb feladat a sorozat leválogatása. A gyakran 3-4000 db képből úgy kell összeállítani azt az 5-600db képes anyagot, hogy abban minden fontos pillanat benne legyen de ne legyen ugyanarról a mozzanatból túl sok fotó mert az felhigitja az élményt.

A színkezelés

A leválogatott képek mindegyike átesik egy alapszerkesztésen, ami a színek a kontraszt a vágás és a világosság korrekcióját jelenti. A pillanatokat nem lehet megismételni jó fényben, aprólékosan beállított formában így az esküvőknél nagyon hosszú a képek utómunkája a gyakran kedvezőtlen fényviszonyok miatt.

A retusálás

Alapesetben a beállított / kreatív / jegyes fotók esnek át retusálási folyamaton, amelyben a párosról eltüntetem a bőrhibák nagy részét az arc eredeti karakterisztikájának megtartásával. A vendégek nem esnek át retusálási folyamaton.

A fekete-fehér képek:

Az utolsó előtti lépés a fekete-fehér képek kiválasztása és szerkesztése. Ezeket nagyon fontosnak tartom, mert ezeken a fotókon az emberi szem más értékeket vesz észre és néha sokkal átütőbb hatást kelt a kép a nézőben. A fekete-fehér előnye pedig még az, hogy sosem megy ki a divatból.

A színes verzió

Mivel nem minden képnek áll jól a fekete-fehér hatás, ezért nem szerkesztem az összes képet ilyenre. Tudom, hogy sajnos nem mindenki kedveli az ilyen képeket így minden fekete-fehér fotó mellett megtalálható a sorozatban a színes verzió.

Az effektek a képeken

Nagyon fontos, hogy a párosok tudják, és tisztában legyenek azzal, hogy ha mellettem döntenek akkor az esküvői sorozatuk utómunkája az örök életű klasszikus és elegáns stílusban fog elkészülni.
Nem értek egyet a pár évig divatos moody vagy vintage színkezeléssel ezért olyan képek kerülnek a sorozatba ahol zöld a fű kék az ég az emberi bőr pedig az eredetinek megfelelő színű.

Több olyan alkalom volt, hogy kétségbeestek a párosok azért mert a fotósuk erősen filterezte a képeiket és amíg a portfóliójában mások képein tetszett az a stílus a sajátjuk rettenetes lett. De olyat még nem hallottam, hogy bárki a kellemes színes és megfelelően kontrasztos képek miatt panaszkodott volna.

Kérj ajánlatot az alábbi űrlap kitöltésével!

  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.
Esküvői fotózás árak Déber Gábor esküvőfotós

Elérhetőségeim

Déber Gábor

debergabor@gmail.com | info@debergabor.com | +36203418365

Személyesen: Székesfehérvár és Budapest vonzáskörében
Egy szuper esküvőért pedig szinte bárhová! 

Az üzeneted elküldésével egy automatikus visszaigazoló levelet fogsz kapni, ami ha nem jön meg szinte azonnal, akkor a levelezőrendszeren belül a spam vagy a szűrt üzenetek között kell keresned.

A hétvégék kivételével 24-36 órán belül minden levélre válaszolok így ha nem érkezik meg tőlem időben a visszajelzés akkor az biztosan a spam mappában landolt az ajánlatkérésed.

Az ajánlatkéréssel elfogadod az adatkezelési tájékoztatóban foglalt egyszerű és észszerű pontokat. Ez minden oldal alján a láblécen lévő gombra kattintva érheted el.

Esküvői fotózás árak Déber Gábor esküvőfotós