Csomagok és Megrendelés

1. Lépés

Ha tetszenek a képeim és szeretnétek, hogy nektek is hasonló stílusban örökítsem meg az esküvőtök pillanatait. Vagy akár más jellegű fotózást szeretnétek tőlem kérni akkor töltsétek ki az ajánlatkérési felületet, vagy akár hívjatok fel telefonon! De egy emailt biztosan fogok kérni tőletek az esküvőtök dátumával!

2. Lépés

Ha szabad a dátum, és nagy vonalakban átbeszéltük a legfontosabb részleteket az esküvőtökről valamit kikalkuláltuk a fotózás hozzávetőleges díját akkor egyeztessünk egy személyes találkozót ahol megismerjük egymást és elmesélitek az elképzeléseiteket az esküvőtökkel kapcsolatban.

3. Lépés

Ha élőben is szimpatikusak vagyunk egymásnak és mindenképp azt szeretnétek, hogy én fotózzam az esküvőtöket  akkor kiállítom a foglalóról szóló átutalásos számlát amit emailban küldök el nektek a nevetekkel címetekkel az esküvőtök dátumával és a várossal ahol azt meg fogjátok rendezni. Amint az összeg megérkezik a foglalásotok “kőbe vésetik”.

4. Lépés

Én azok közé a szolgáltatók közé tartozom aki örül ha folyamatosan kommunikálnak vele. Kifejezetten kérem, hogy az esküvő minden apró részletét, a különleges meglepetéseket és az általánosnak hitt dolgokat is mondjátok el, írjátok meg. A jó sorozat készítéséhez elengedhetetlen a precizitás és a felkészültség, amire a háttér információk az összefüggések ismerete teszi fel a koronát. Nem szeretem a véletlenre bízni a dolgokat, mivel ez nagyon fontos így ezt nagyon komolyan veszem.

5. Lépés

Az esküvőkön rengeteg fotó készül amit alaposan átválogatok szem előtt tartva azt, hogy nem a fotó technikai kivitelezése a legfontosabb, hanem a pillanatok és az amit a képek számotokra jelenthetnek. Minden kisebb mozzanatról is hagyok fotót a sorozatban, hogy ha ti lemaradtatok volna róla (ami néha megesik), a képeken lássátok miről beszélnek a barátaitok ha szóba kerül az esküvőtök! A fennmaradó összeget pedig a kész képek átadása után kérem. Ez a foglaltságom függvényében az esküvő után 2-8 hét elteltével lehet.

Alapszerkesztés

A leválogatott képek mindegyike átesik egy alap szerkesztésen ami a színek a kontraszt a vágás és a világosság korrekcióját jelenti. A pillanatokat nem lehet megismételni jó fényben, aprólékosan beállított formában így az esküvőknél nagyon hosszú a képek utómunkája.

Retusálás

A beállított / kreatív fotók esnek át retusálási folyamaton amelyben eltüntetem a bőrhibák nagy részét az arc eredeti karakterisztikájának megtartásával. Hisz gondolom szeretnétek magatokra ismerni a képeiteken! 🙂

Fekete-fehér

Az utolsó előtti lépés a fekete-fehér képek kiválasztása és editálása. Ezeket nagyon fontosnak tartom, mert egy színtelen fotón az emberi szem más értékeket vesz észre és néha sokkal átütőbb hatást kelt a kép vagy a sorozat nézőjében. A fekete-fehér előnye pedig még az, hogy sosem megy ki a divatból.

A színes verzió

Mivel nem minden képnek áll jól a fekete-fehér hatás ezért nem szerkesztem az összes képet ilyenre.
Tudom, hogy sajnos nem mindenki kedveli az ilyen képeket így minden FF fotó mellett megtalálható a sorozatban a színes verziója is.

Slideshow

Az utolsó lépés a hangulatos zenés slideshow elkészítése. Ehhez kiválasztom az esküvőtökön készült legjobb fotókat amik leginkább leírják és összegzik a hangulatot és a történteket, majd ezeket egymás utánjában egy hangulatos licence mentes aláfestő zenével olvasztom össze.

Fotókönyv

A fotókönyv rendelése pedig már a hab a tortán! Kiválasztjátok a kedvenc képeiteket és azt, hogy milyen borítóval szeretnétek ékesíteni, én pedig elkészítem a belső layoutot, elküldöm nektek ellenőrzésre és ha minden tökéletes akkor intéztem a gyártást.

Az effektek

Nagyon fontosnak tartom, hogy nem értek egyet a képek “effektezésnek” tiszavirág életű divatirányzataival. Nem fogom eltolni a színeket kérésre sem, és nem csinálok semmiféle moody vagy vintage hatást a képekre. A fotók megfelelő színű megfelelően szaturált és megfelelően kontrasztosak lesznek. Mert szerintem ez az elegancia sosem fog kimenni a divatból.

Kérj ajánlatot azonnal az alábbi űrlap kitöltésével.

  Elérhetősgem

  Déber Gábor | debergabor@gmail.com | info@debergabor.com | +36203418365
  Személyesen: Székesfehérvár és Budapest vonzáskörében
  Egy szuper esküvőért pedig szinte bárhová! 😉

  Az üzeneted elküldésével egy automatikus visszaigazoló levelet fogsz kapni, ami ha nem jön meg szinte azonnal, akkor a levelezőrendszeren belül a spam vagy a szűrt üzenetek között kell keresned.

  A hétvégék kivételével 24-36 órán belül minden levélre válaszolok így ha nem érkezik meg tőlem időben a visszajelzés akkor az biztosan a spam mappában landolt az ajánlatkérésed.

  Az ajánlatkéréssel elfogadod az adatkezelési tájékoztatóban foglalt egyszerű és észszerű pontokat. Ez minden oldal alján a láblécen lévő gombra kattintva érheted el.

  Szia Gábor!

  Ne haragudj, hogy ilyen későn válaszolunk, nemrég értünk vissza a nászútról (Indonéziában jártunk, régi álmunk valósult meg, olyan fantasztikus, mint amilyennek mondják :)), és már éppen kezdtünk elszomorodni, hogy vissza kell térni a munkás hétköznapokba, amikor megnyitottunk az e-mailjeinket és megláttuk a képeket… 🙂 Pontosabban a képekig elég lassan jutottunk el, mert a slideshow-t legalább 10szer néztük meg, annyira jó lett, szuper képeket válogattál bele és a zene is nagyon tetszik, nagyon hangulatos lett!

  A fotóid varázslatosak, sokkal szebbek, mint amiről álmodtunk! Tényleg olyanok, amilyenek mi vagyunk, nem mesterkéltek. Annyira őszinte pillanatokat kaptál lencsevégre, nagyon köszönjük! Nehezen tudunk választani, hogy melyik kerüljön ki nagy méretben a falra, mert mindegyik szuper és legszívesebben teleplakátolnánk vele a lakást! 🙂

  A csodás képek mellett szeretnénk neked megköszönni azt, hogy úgy töltötted velünk a napot, mint egy régi jóbarát, akinek a jelenléte teljesen természetes. Elképesztő kedvesen, türelmesen és figyelemmel adtad nekünk az instrukciókat, akkor is amikor már fáradtunk. 🙂 Egész nap nyugalmat sugároztál, így nagyon megkönnyítetted a dolgunkat és sokkal szebbé tetted a napot. Őszintén köszönjük!

  Mindenképpen ajánlani fogunk a barátainknak.

  Sok sikert és boldogságot kívánunk Neked a jövőre, és ha Brüsszel környékére látogatnál, mindenképp jelentkezz, nagyon szívesen látunk! 🙂

   

  Vera & Tomi