A Megrendelés menete

Ajánlatkérés

Azok akiknek megtetszenek a munkáim és szeretnék, hogy az esküvőjük hasonló stílusban legyen megörökítve kérjenek ajánlatot bármelyik kapcsolati felületen (akár telefonon is) az esküvő dátumának megjelölésével.

Egyeztetés

Ha szabad a dátum, és nagy vonalakban át lettek beszélve a legfontosabb részletek az esküvőről valamit meg lett állapítva a fotózás díja akkor egy személyes találkozó leszervezése a következő lépés ahol megismerjük egymást és beszélünk az esküvővel kapcsolatos részletesebb elképzelésekről is.

Találkozó

Ha élőben is kialakul a kölcsönös szimpátia, és együtt akarunk “dolgozni” akkor kiállításra kerül a foglalóról szóló átutalásos számla. Amint az összeg megérkezik a foglalás “kőbe vésetik”. Más érdeklődő ajánlatot sem fog kapni arra a dátumra.

Kommunikáció

A legtöbb páros akik mellettem döntenek szeretnek folyamatosan kommunikálni aminek én nagyon örülök, mert fontos, hogy az esküvő minden apró részletével, a különleges meglepetésekről és az általánosnak hitt dolgokról is tudjak. A jó sorozat készítéséhez elengedhetetlen a felkészültség, amire a háttér információk az összefüggések ismerete teszi fel a koronát.

Fotózás

Az esküvő napján a megbeszélt időpontban kezdjük a fotózást az asszisztensemmel vagy másodfotósommal. Az esküvő stílusának, dresszkódjának megfelelő öltözékben elegánsan jelenünk meg. A nap folyamán a lehetőségekhez mérten a forgatókönyv időbeosztását szigorúan betartva teljesítünk szinte minden fotózással kapcsolatos kérést a a párosnak és a vendégeknek egyaránt.

Árak

Az árak jelenleg csak ajánlatkérés és egyeztetés után elérhetőek de hamarosan publikusak lesznek itt az oldalon minden érdeklődő számára.
Köszönöm a türelmet!

A képek feldolgozása

A válogatás

Az első és legfontosabb feladat a sorozat leválogatása. A gyakran 4-5000 db képből úgy kell összeállítani azt az 5-800db képes anyagot, hogy abban minden fontos pillanat benne legyen de ne legyen ugyanarról a mozzanatból túl sok fotó mert az felhígítja az élményt amit az nyújt.

A színkezelés

A leválogatott képek mindegyike átesik egy precíz  és időtálló stílusú korrekción, ami a színek a kontraszt a vágás és a világosság beállítását jelenti. A pillanatokat nem lehet megismételni jó fényben, aprólékosan beállított formában így az esküvőknél nagyon hosszú a képek utómunkája a gyakran kedvezőtlen fényviszonyok miatt.

A retusálás

A választott csomag függvényében a beállított / kreatív / jegyes fotók esnek át retusálási folyamaton, amelyben a párosról eltüntetem a bőrhibák nagy részét az arc eredeti karakterisztikájának megtartásával. A vendégek nem esnek át retusálási folyamaton. De egyéni kéréseket is teljesítek ha szűkséges akár az egész sorozatot tekintve.

A fekete-fehér és színes képek:

Az utolsó lépés a fekete-fehér képek kiválasztása és szerkesztése. Ezeket nagyon fontosnak tartom, mert ezeken a fotókon az emberi szem más értékeket vesz észre és néha sokkal átütőbb hatást kelt a kép a nézőben.

Mivel nem minden képnek áll jól a fekete-fehér hatás, ezért nem szerkesztem az összes képet ilyenre. Tudom, hogy sajnos nem mindenki kedveli az ilyen képeket így minden fekete-fehér fotó mellett megtalálható a sorozatban a színes verzió.

Az effektek a képeken

Nagyon fontos, hogy a párosok tudják, hogy ha mellettem döntenek akkor az esküvői sorozatuk utómunkája az örök életű klasszikus és elegáns stílusban fog elkészülni. Nagyon nem értek egyet a pár évig divatos moody vagy vintage színkezeléssel ezen a területen így nálam olyan képek kerülnek a sorozatba ahol a fű zöld az ég kék az emberi bőr pedig az eredetinek megfelelő kellemes színű.

Kérj ajánlatot az alábbi űrlap kitöltésével!

  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

Személyes találkozó: Székesfehérváron és Budapestesten. Esküvőfotózás pedig az egész országban vagy akár külföldön is angol magyar és akár német nyelvű kommunikációval.
Az üzeneted elküldésével egy automatikus visszaigazoló levelet fogsz kapni, ami ha nem jön meg szinte azonnal, akkor a levelezőrendszeren belül a spam vagy a szűrt üzenetek között kell keresned.
A hétvégék kivételével 24-36 órán belül minden levélre válaszolok így ha nem érkezik meg tőlem időben a visszajelzés kérlek telefonon is keress fel.

Az ajánlatkéréssel elfogadod az adatkezelési tájékoztatóban foglalt egyszerű és észszerű pontokat. Ez minden oldal alján a láblécen lévő gombra kattintva érheted el.