Esküvői fotózás árak

Fotózás folyamata

Esküvő fotózás folyamata

Esküvői fotózás árak Déber Gábor esküvőfotós

01

Azok akiknek megtetszenek a munkáim és szeretnék, hogy az esküvőjük hasonló stílusban legyen megörökítve kérjenek ajánlatot bármelyik kapcsolati felületen (akár telefonon is) az esküvő dátumának megjelölésével.

02

Ha szabad a dátum, és nagy vonalakban át lettek beszélve a legfontosabb részletek az esküvőről valamit meg lett állapítva a fotózás hozzávetőleges díja akkor egy személyes találkozó leszervezése a következő lépés ahol megismerjük egymást és beszélünk az esküvővel kapcsolatos részletesebb elképzelésekről is.

03

Ha élőben kialakul a kölcsönös szimpátia, és mindenképp együtt akarunk “dolgozni” akkor kiállításra kerül a foglalóról szóló átutalásos számla a teljes nevekkel címmel az esküvő dátumával és a várossal ahol azt meg lesz rendezve. Amint az összeg megérkezik a foglalás “kőbe vésetik”.

04

A legtöbb páros akik mellettem döntenek szeretnek folyamatosan kommunikálni aminek én nagyon örülök, mert fontos, hogy az esküvő minden apró részletével, a különleges meglepetésekről és az általánosnak hitt dolgokról is tudjak. A jó sorozat készítéséhez elengedhetetlen a precizitás és a felkészültség, amire a háttér információk az összefüggések ismerete teszi fel a koronát.

05

Az esküvőkön rengeteg fotó készül amit alaposan átválogatok szem előtt tartva azt, hogy nem a fotó technikai kivitelezése a legfontosabb, hanem a pillanatok és az amit a képek a párosok számára jelenthetnek. Minden kisebb mozzanatról marad fotó a sorozatban, hogy ha a vendégek egy része lemaradt volna róla (ami néha megesik), akkor is legyen fotó, hogy ha utólag szóba kerül mindenki meg tudja nézni miről is beszélget a többi családtag és barát. Ezután pedig indulnak az utómunka folyamatok amit később részletesen is kifejtek.

Esküvő fotózás árak

Csomagok 2023

Esküvői fotózás árak Déber Gábor esküvőfotós

Prémium szolgáltatás személyre szabva!

 

A hozzám forduló párosok igényei idén egyedibbek, különlegesebbek, mint az előző években. Emiatt szinte már nem is lehet fix csomagokat kiajánlani a pároknak.
Új alapokra kellett helyezni az ajánlatadást, amiben teljes rugalmassággal, 100%-ban a párok vágyai kerülnek előtérbe, a szükséges iránymutatással kiegészítve.
Az ember életének legszebb napját nem lehet begyakorolni. Itt azonnal mindennek tökéletesnek kell lenni!

Az ajánlat összetétele:

Ez nem azt jelenti, hogy hasraütésszerűen van aki indokolatlanul magasabb árat kap, más pedig alacsonyabbat.
Hanem azt, hogy a kiválasztott szolgáltatások mellett figyelembe van véve:

 A nap összettsége
A ceremóniák száma
A vendégek létszáma

Sőt kisebb vagy rövidebb esküvők esetén az is befolyásoló tényező, hogy az esküvő milyen napra esik.

Minden esetben a 12 órás 360e Ft-os alap rendelkezésre állásból indulunk ki. Ehhez választható:

Másodfotós 90e Ft
Jegyes fotózás 80e Ft
Különnapi kreatív fotózás 120e Ft
Album 70-120e Ft
További órák 30e Ft /óra

Főszezoni szombatok tekintetében egy teljes nagy esküvő fotózása 360e Ft -tól a kiegészítő szolgáltatásokkal együtt 7-800e Ft -ig terjedhet, de több szolgáltatás választása esetén 10-15% -os csomagkedvezmény is elérhető.

Mivel rengeteg idő összeállítani személyre szabottan az ajánlatot, (mert gyakran ehhez meg kell tervezni a nap várható forgatókönyvét is) így olyan párosok, akik nem hajlandóak kommunikálni vagy válaszolni a levelekre, semmiképp ne keressenek!

Az ajánlat adása néhány levélváltást vagy telefonos egyeztetést mindenképp igényelni fog!

A foglalás előtt pedig elengedhetetlen a személyes találkozó, hogy megismerjük egymást az esküvő előtt. 🙂

Szeretnél többet megtudni az esküvői fotózásról? Vagy esetleg kíváncsi vagy mások véleményére a munkámról?

Az utómunka

Ami minden esküvői sorozattal megtörténik!

Esküvői fotózás árak Déber Gábor esküvőfotós

A válogatás

Az első és legfontosabb feladat a sorozat leválogatása. A gyakran 4-5000 db képből úgy kell összeállítani azt az 5-800db képes anyagot, hogy abban minden fontos pillanat benne legyen de ne legyen ugyanarról a mozzanatból túl sok fotó mert az felhigitja az élményt.

A színkezelés

A leválogatott képek mindegyike átesik egy alapszerkesztésen, ami a színek a kontraszt a vágás és a világosság korrekcióját jelenti. A pillanatokat nem lehet megismételni jó fényben, aprólékosan beállított formában így az esküvőknél nagyon hosszú a képek utómunkája a gyakran kedvezőtlen fényviszonyok miatt.

A retusálás

Alapesetben a beállított / kreatív / jegyes fotók esnek át retusálási folyamaton, amelyben a párosról eltüntetem a bőrhibák nagy részét az arc eredeti karakterisztikájának megtartásával. A vendégek nem esnek át retusálási folyamaton.

A fekete-fehér képek:

Az utolsó lépés a fekete-fehér képek kiválasztása és szerkesztése. Ezeket nagyon fontosnak tartom, mert ezeken a fotókon az emberi szem más értékeket vesz észre és néha sokkal átütőbb hatást kelt a kép a nézőben. A fekete-fehér előnye pedig még az, hogy sosem megy ki a divatból.

A színes verzió

Mivel nem minden képnek áll jól a fekete-fehér hatás, ezért nem szerkesztem az összes képet ilyenre. Tudom, hogy sajnos nem mindenki kedveli az ilyen képeket így minden fekete-fehér fotó mellett megtalálható a sorozatban a színes verzió.

Az effektek a képeken

Nagyon fontos, hogy a párosok tudják, és tisztában legyenek azzal, hogy ha mellettem döntenek akkor az esküvői sorozatuk utómunkája az örök életű klasszikus és elegáns stílusban fog elkészülni.
Nem értek egyet a pár évig divatos moody vagy vintage színkezeléssel ezért olyan képek kerülnek a sorozatba ahol zöld a fű kék az ég az emberi bőr pedig az eredetinek megfelelő színű.

Több olyan alkalom volt, hogy kétségbeestek a párosok azért mert a fotósuk erősen filterezte a képeiket és amíg a portfóliójában mások képein tetszett az a stílus a sajátjuk rettenetes lett. De olyat még nem hallottam, hogy bárki a kellemes színes és megfelelően kontrasztos képek miatt panaszkodott volna.

Kérj ajánlatot az alábbi űrlap kitöltésével!

  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.
Esküvői fotózás árak Déber Gábor esküvőfotós

Elérhetőségeim

Déber Gábor

debergabor@gmail.com | info@debergabor.com | +36203418365

Személyesen: Székesfehérvár és Budapest vonzáskörében
Egy szuper esküvőért pedig szinte bárhová! 

Az üzeneted elküldésével egy automatikus visszaigazoló levelet fogsz kapni, ami ha nem jön meg szinte azonnal, akkor a levelezőrendszeren belül a spam vagy a szűrt üzenetek között kell keresned.

A hétvégék kivételével 24-36 órán belül minden levélre válaszolok így ha nem érkezik meg tőlem időben a visszajelzés akkor az biztosan a spam mappában landolt az ajánlatkérésed.

Az ajánlatkéréssel elfogadod az adatkezelési tájékoztatóban foglalt egyszerű és észszerű pontokat. Ez minden oldal alján a láblécen lévő gombra kattintva érheted el.

Esküvői fotózás árak Déber Gábor esküvőfotós