Tudj meg többet a munkámról és az értékrendemről!

Mi a fontos?

Az esküvői fotó sorozat elsődleges értéke a képek összetételében rejlik! A „legyen lefotózva minden fontos mozzanat” kijelentés másnak mást és mást jelent! Ezért nagyon fontos, hogy megismerjük egymást rendesen például a személyes találkozón vagy egy esküvő előtti jegyes fotózás alatt, hogy tisztán lássam: Számotokra mi a fontos!
Az, hogy tudjam milyen képek fogják NEKTEK az igazi értéket jelenteni lesz a kiváló eredmény kulcsa.

A blogbejegyzéseim között találsz olyan esküvőt ahol megnézheted egyben a több száz átadott képet amit a páros az esküvője után kapott!

Milyenek a fotók?

A fotók szépek!? Ezt el lehet dönteni a fotósok portfóliója alapján, ahol látszik a képek művészisége letisztultsága, hangulata és színei.
De az igazán fontos az, hogy TI, hogy néztek ki a fotókon? Hiába a szép környezet tökéletes fények, és a jó kamera ha a fotós nem látja vagy nem veszi figyelembe azt, hogy mi áll jól nektek! Ez pedig sajnos akár az összes képet tönkreteheti!
De ezt mégis hogyan lehet áthidalni?

Jó helyen jársz! Ha elolvastad az utolsó szakaszt is görgess lejjebb és nézz meg néhány kedvenc fotóimat az elmúlt évekből!

Milyen a fotós?

Ez a legfontosabb kérdés! Ha megvan a közös hullámhossz, és úgy érzitek jó a kommunikáció, nincsenek tabuk, meg mertek kérdezni bármit, a fotós érdeklődő és odafigyel arra amit mondtok, megpróbál optimális megoldást találni a kéréseitekre, mellette pedig tetszenek a képei és van akár 13 év tapasztalat mögötte. Akkor nem lesz gond! Mert az erős szimpátia és a jó kommunikáció áthidalja a problémákat.

Ha ezek után még nem vagy abban biztos, hogy  írj-e nekem üzenetet az esküvőtök részleteivel akkor olvass tovább az ISMERJ MEG menüpontban.

Mit mondtak rólam a menyasszonyok?

Számunkra részben azért különleges Gáborral fotózkodni, mert soha egy pillanatig nem érezzünk feszélyezetten magunkat, pedig nem vagyunk hozzászokva ehhez a szituációhoz. A Covidnak köszönhetően két „részletben” tartottuk meg az esküvőt, Gábor végig kitartott mellettünk és az új időpontjaink mellett, amikor tologatni kellett. Fantasztikus képeket kaptunk mindig eredményül, zseniálisan kapja el azokat a pici pillanatokat és összenézéseket, amik tényleg mi vagyunk. Imádjuk az összes képet, amit eddig készített rólunk és alig várom a következő eseményt, ami alkalmat adhat egy újabb fotózásra!

Dóri

Évek óta tudtam, hogy ha egyszer lesz esküvőnk, csakis Gábor lehet a fotósunk – szerencsére a (mostmár) férjem is egyetértett.
Egyikünk sem szeret a középpontban lenni és fotózkodni, így a jegyes fotózás remek alkalom volt, hogy egy kicsit felkészüljünk a nagy napra, ami szerintem sikerült is. A jegyes- és a kreatív fotózás is nagyon jó hangulatban telt, Gábor tényleg abszolút profi, kreatív, kedves, csak jót tudok róla mondani. ?
Maximálisan elégedettek vagyunk a képeinkkel és a vendégeink is dicsérték. Ha lesz még bármilyen fontos esemény, amit szeretnénk megörökíteni, biztosan hozzá fordulunk ismét és mindenkinek szívből ajánlom! ?

 

Meli

Csodálatos esküvői fotókat köszönhetünk Gábornak! ?Tartottam a beállított képektől, de Gábor közvetlensége, ötletei és profizmusa teljes mértékben kötetlenné és önfeledtté tették a fotózást. Az esküvőn és a bulin szinte észrevétlenül és a vendégseregbe olvadva készültek a jobbnál-jobb pillanatfotók, ráadásul úgy, hogy azok még egy kívülálló szemével nézve is élvezetesek és magával ragadók. Köszönjük a munkádat Gábor, minden jót kívánunk Neked ??

Ancsa

Kérj ajánlatot az alábbi űrlap kitöltésével!

  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.