Déber Gábor az esküvőfotós logó

Az alábbi rövid összeállítás megmutatja, milyen képeket kaptak a párosok akik úgy döntöttek: rám bízzák az esküvőjüket és akartak kreatív fotózást is.

Persze azt már minden esküvői páros tudja, hogy a jó kreatív sorozat csak hab a tortán, az igazán fontos pillanatok akkor történnek amikor senki nem számít rá, és egy jó fotósnak ezeket is el kell kapnia. Amihez néha valljuk be látnoki képességek kellenek! Szerencsére tudok olyat akiben ez megvan…

Déber Gábor vagyok
Az Esküvőfotós!

Én vagyok az a jófej fotós aki segít és irányít, hogy előnyös és kreatív képek készüljenek a párok számára az esküvőjük legfontosabb pillanatairól.

Esküvői szolgáltatóként az én célom, hogy a párosoknak szuper esküvőjük legyen, hogy stresszmentesen és boldogan tudják meg élni életük legfontosabb napjának minden percét.

A küldetésem, az, hogy minél több páros tapasztalja meg, hogy milyen egy igazán profi szolgáltatóval együtt működni aki a csodás fotók készítése mellett a lehető legteljesebb odafigyelést nyújtja számukra.

A képet Györfi Bátori Péter barátom készítette
az esküvőnk után Hallstattban a nászutunk
első napján amire elvittük őt és kollégáját
Farkas Balázst magunkkal.

10+ év tapasztalat 200+ lefotózott esküvő, 1000+ egyéb fotózás magán és üzleti területen.

Rengeteg esküvőfotós van az országban, de kevés az aki valóban látja, hogy mire van szűksége a párosoknak és hajlandó is azt adni.
10 év tapasztalattal a hátam mögött felfedeztem egy olyan „technológiát” ami nincs a fotósok szolgáltatásában.
Sőt ezáltal rájöttem arra, hogy sokan tudnak ügyesen fotózni de sajnos fogalmuk sincs arról, hogy milyennek kell lennie egy jó szolgáltatásnak.

Az elmúlt időszak jelentősen megnehezítette az emberek életét. Ez alól az esküvőfotósok sem kivételek.
Azok a kollégák akik ebben az időben nem fejlődtek elindultak a lejtőn így nem tudják kiszolgálni a párosok igényeit, és hamarosan eltűnnek,
de remélhetőleg a képeket még átadják előtte…

Mivel a kapacitás véges így csak olyan párosokkal tudok együtt dolgozni akik, nem csak egy átlagos szolgáltatást akarnak, valamint az ár mögött az értéket is tisztán látják. De ami a legfontosabb, hogy tudják:

Az esküvő nem felszínes magamutogatás, hanem a menyasszony és a vőlegény közti szerelem megpecsételése egy különleges napon amin az összes köztük lévő érzelmet és boldogságot megosztják a számukra legfontosabb emberekkel és így együtt élik át a megható és vidám pillanatokat egyaránt.

Pontosan úgy ahogy Noémi és Jani is tette az esküvőjük napján ami a 2022-es évem talán legérzelemgazdagabb és legemlékezetesebb esküvője volt. Az alábbi szupergyors összeállításban az összes átadott kép benne van a fotózás első percétől az utolsóig, a legvégén egy napfelkeltés különnapi kreatív fotózással.

Én nem az a fotós vagyok aki…

Nem segít a kreatív képeknél, nem instruál és magára hagyja a párost, hogy csináljanak amit akarnak ő meg csak nyomkodja a gombot.

Nem tudja hogyan kell megjelenni és viselkedni egy nívós rendezvényen.

Aki csak a saját kedvére fotózgat, és nem veszi figyelembe, hogy milyen rendezvényen van és, hogy milyen megrendelőnek dolgozik.

Akinél félni kell attól, hogy nem tudja megfelelően kommunikálni azt amire szükség van ha meg kell oldani egy nemvárt helyzetet.

Aki előnytelen vagy felvállalhatatlan képeket készít a párosokról vagy a násznépről mert azt hiszi, hogy azt bárki is értékeli.

Nem tudja irányítani a vendéget vagy a többi szolgáltatót ha arra van szűkség.

A szép képek mellett ezekért tudhatom már évek óta megredelőmnek az ország leghíresebb cukrászdáját a Gerbeaudot, Európa legexpluzívabb lakástextil forgalmazóját a JAB Ansoetz Magyarországi képviseletét, és a világszerte ismert többszörös díjnyertes belsőépítészt Varró Zoltánt is.

Az esküvőjüket tervező párosok sajnos rendkívül nehéz helyzetben vannak!

Sok a szépnek és jónak tűnő szolgáltatás de az, hogy a szolgáltatók valójában milyenek sok esetben csak az esküvőn derül ki. És most nem arról van szó, hogy a fotós mégsem csinál szép képeket, vagy a ceremóniamester mégsem beszél jól, vagy  a zenésznek mégsem szép a hangja. Ezeket a dolgokat egy kis utánajárással ki lehet deríteni, és nyilván a szolgáltatók ára is árulkodó jel.

De az, hogy a fotós lefotóz-e mindent ami fontos a páros számára? Ott lesz-e a megismételhetetlen pillanatoknál? Odafigyel-e a páros igényeire? Milyen öltözékben fog megjelenni? Hogy kommunikál a násznéppel? Be tud-e illeszkedni a társaságba? Akar-e segíteni a fotózáson kívül? Fontos-e neki, hogy minden a terv szerint haladjon? Össze tud-e dolgozni a többi szolgáltatóval? Összességében milyen ember? Sajnos ritkán derül ki egy weboldal nézése közben, vagy akár a gyakran bájcsevejjé változott esküvői megbeszélésen. És ezek nagy része nem csak a fotósnál kérdéses.

De ki tudja azt, hogy mire vágynak a menyasszonyok és vőlegények?

Találgatni kell? Hátha véletlenül beletrafál a fotós, hogy most jót csinált-e? Elég-e 5-10 év tapasztalat ahhoz, hogy a szolgáltató kialakítson valamit ami mindenkinek egyaránt ugyan olyan jó? Vagy gondolatolvasónak kell lenni? Mi a megoldás ha tényleg nagyon jót akarunk adni a megrendelőinknek?

A legtöbb esküvőjére készülő páros arra vágyik, hogy ez a nap tökéletes és igazán különleges legyen. Néhányuk gyaran elveszik a részletekben páran pedig csak egyszerűen a szeretteikkel akarnak ünnepelni. Vannak akik nagy felhajtást szeretnének mások pedig csak szűk körben a legfontosabbak társaságában érzelmekben gazdagon ünnepelnek.

Bárki is legyen a megrendelő neki ez a legfontosabb nap az életében és az ő igényei szerint kell megvalósítani az eskvüvőjét.

Persze némi iránymutatás sosem árt, hisz mi szolgáltatók sokmindent láttunk már.

A probléma viszont az, hogy a párosoknak nincs nagy gyakorlatuk az esküvő szervezésében és a jó szolgáltatók kiválasztásában.

Félnek attól, hogy nem foglalkoznak velük, nem mutatnak irányt amerre menjenek, és attól, hogy a képeken nem lesznek szépek, nem állítják be őket, vagy túlságosan műanyag fotók készülnek. Hogy az ő saját személyiségűket nem fogja tükrözni a sorozat, és nem kapják el a a fontos pillanatokat. Hogy a fotós nem lesz kedves, és türelmes velük és csak a saját elképzeléseit akarja majd megvalósítani amik miatt a páros kérései elmaradnak.

Nem vagyok gondolatolvasó és mégis tudom ezeket! Hogy honnan? A 10 év tapasztalat és a 200 esküvő lefotózása közben egy dolgot nagyon megtanultam! Meg kell tudni mi az igénye a megrendelőnek és azt kell szolgáltatni. Így hát nem egy kérdőívet és felmérést készítettem amiben kommunikációba kerültem a párosokkal azért, hogy a szolgáltatásomat folyamatosan magasabb szintre emeljem.

De mégis, milyen egy profi szolgáltató?

Ezt a videót még 2022 év elején tetem ki a youtube csatornámra, hogy a kezdő fotósok akik követnek és tanulni akarnak tőlem kapjanak iránymutatást arról, hogy a szakmai követelmények mellett milyen fontos dolgokban kell jobbnak lenniük ahhoz, hogy profivá válhassanak.

Számunkra részben azért különleges Gáborral fotózkodni, mert soha egy pillanatig nem érezzünk feszélyezetten magunkat, pedig nem vagyunk hozzászokva ehhez a szituációhoz. A Covidnak köszönhetően két „részletben” tartottuk meg az esküvőt, Gábor végig kitartott mellettünk és az új időpontjaink mellett, amikor tologatni kellett. Fantasztikus képeket kaptunk mindig eredményül, zseniálisan kapja el azokat a pici pillanatokat és összenézéseket, amik tényleg mi vagyunk. Imádjuk az összes képet, amit eddig készített rólunk és alig várom a következő eseményt, ami alkalmat adhat egy újabb fotózásra!

Dóri

Évek óta tudtam, hogy ha egyszer lesz esküvőnk, csakis Gábor lehet a fotósunk – szerencsére a (mostmár) férjem is egyetértett.
Egyikünk sem szeret a középpontban lenni és fotózkodni, így a jegyes fotózás remek alkalom volt, hogy egy kicsit felkészüljünk a nagy napra, ami szerintem sikerült is. A jegyes- és a kreatív fotózás is nagyon jó hangulatban telt, Gábor tényleg abszolút profi, kreatív, kedves, csak jót tudok róla mondani. 🤗
Maximálisan elégedettek vagyunk a képeinkkel és a vendégeink is dicsérték. Ha lesz még bármilyen fontos esemény, amit szeretnénk megörökíteni, biztosan hozzá fordulunk ismét és mindenkinek szívből ajánlom! 🤗

 

Meli

Csodálatos esküvői fotókat köszönhetünk Gábornak! 👌Tartottam a beállított képektől, de Gábor közvetlensége, ötletei és profizmusa teljes mértékben kötetlenné és önfeledtté tették a fotózást. Az esküvőn és a bulin szinte észrevétlenül és a vendégseregbe olvadva készültek a jobbnál-jobb pillanatfotók, ráadásul úgy, hogy azok még egy kívülálló szemével nézve is élvezetesek és magával ragadók. Köszönjük a munkádat Gábor, minden jót kívánunk Neked 🥰🙂

Ancsa

Kérj ajánlatot az alábbi űrlap kitöltésével!

  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.