Egy újabb teljes anyag az összes átadott képpel!

De Gábor! Ez miért akkora dolog?
Meggyőződésem, hogy kevés az a fotós aki meg mer mutatni egy teljes képanyagot az összes átadott képpel, úgy ahogy azt a páros megkapta az esküvője után. És nyilván nekem is vannak olyan anyagaim amivel ezt nem tenném meg ilyen nyíltan de amikor a páros ennyire aranyos és kedves és hallgat arra, hogy lehet jó az esküvőjük a kisebb részletektől a nagy egészig mert odafigyelnek az apróságokra és nem tolják túl a mesevilágot mert nekik a vendégeik és az ő boldogságuk, az együtt ünneplés a legfontosabb akkor az a csillagok együttállása! Én pedig nagyon büszke vagyok arra, hogy ilyen megrendelőim vannak!

Dórit és Tomit már jóval az esküvőjük előtt megismertem mert korán lefoglaltak, de sajnos azon párosok közé tartoztak akiknek a vírus elnapolta az esküvőjét. Ők eljöttek hozzám egy jegyes fotózásra, illetve az eredeti dátumukon volt egy szűk családi szertartás majd az ezt követő évben a nagy esküvő amiből most képeket láthattok. A jegyes fotózás után már sejtettem, a polgári szertartás után pedig biztos voltam abban, hogy az adott évben ők lesznek a kedvenc párosom. ?

Az ő esküvőjük a Fenyőharaszti Kastélyszállóban volt Budapesttől 60km-re. Csoda szép helyszín volt egy erdő közepén, természetközeli szertartáshelyszínnel tágas, elegáns szobákkal és egy rettenetesen nagy és exkluzív rendezvénysátorral! Az ételek pedig húúú hát a finom kifejezés az ide nem elég, de emellett akkora tálakat hoztak ki az asztalokra amiket csak két pincér tudott letenni! A 13 év alatt mióta esküvőket fotózom sem előttük sem utánuk nem láttam ilyet! Végül az ő esküvőjükből lett a bemutató albumom amit az esküvői megbeszélésekre el szoktam vinni a párosoknak mutiba. Akit még az esküvőről kiemelnék az Jekkel Dániel ceremónia mester volt! Ő tökéletesen illeszkedett a csapatba a vendégek közé és az irányításban tervezésben valamint a háttérmunkákban is hibátlan volt a teljesítménye! (Ezt úgy mondom, hogy én a CM-ekkel nagyon szigorú vagyok!)

Azóta Tomi egyik legjobb barátja is megbízott az esküvőjének fotózásával amit nagyon várok mert ott lesznek ők is és szeretek újra találkozni az esküvős párosaimmal. ? KIEGÉSZÍTÉS: Mióta ezt a bejegyzést megírtam megvolt Marina és Balázs esküvője is! Imádtam a társaságot lazák és jófejek voltak!

 

Nézzétek meg hát Dóri és Tomi teljes anyagát tabuk nélkül egy pár perces pörgős videó formájában:

Ha tetszett amit láttál informálódj tovább a fotózásokról, vagy kérj ajánlatot! De kitöltheted az Árak oldalon szereplő kérdőívet is ami a végén eljuttat a hivatalos ajánlati sablonhoz amiben megtalálod az aktuális díjakat.

Ha tetszett amit láttál informálódj tovább a fotózásokról, vagy kérj ajánlatot! De kitöltheted az Árak oldalon szereplő kérdőívet is ami a végén eljuttat a hivatalos ajánlati sablonhoz amiben megtalálod az aktuális díjakat.

Remélem tetszenek!

Nézzétek meg a többi bejegyzésem is! 

Puszi: Gábor