Üzleti  és személyes szolgáltatások

A 13 éves fotós páylafutásom alatt az esküvőfotózás mellett több mint 1000 más fotózásom volt. Így tapasztalatot és rendszeres visszatérő megrendelőket szereztem a különböző területeken. Itt ezek vannak összefoglalva üzleti és személyes kategóriára bontva.

Céges Rendezvény

Kisebb céges évfordulók partnertalálkozók vagy akár több száz fős nagy rendezvények, beszédek és konferenciák fotózásával is szoktak keresni az ügyfeleim. Ezeken is az esküvőfotózásból származó tapasztalatommal és értékrendemmel dolgozom! A megrendelő számára fontos pillanatokat és a köztes összekötő részeket egyaránt megörökítem figyelve arra, hogy a rendezvény nívója és hangulata visszajöjjön a képeken úgy, hogy az azokon szereplő személyek előnyös oldalukról legyenek megmutatva.

üzleti Portré

Az üzleti vagy business portrék elkészítése a fotózás legnehezebb ága, mivel itt legtöbbször csak egyetlen képkocka áll rendelkezésünkre ahhoz, hogy a portéalany személyiségét és a magáról kommunikálni kívánt értékeket megjelenítsük. Ráadásul a cégvezetők nagy része aki ezt igénybe veszi nem szeret túlzottan fotózkodni, és nincs benne gyakorlata. Így lépésről lépésre haladva kreáljuk meg a tökéletes képet ami majd méltán képviseli a céget a különböző médiumokban.
A CV vagy önéletrajz portrék is ide tartoznak. De Iskolai tablóképeket nem vállalok.

Teljes arculati anyag

A teljes arculati anyag ahogy a nevévől is következik egy átfogó sorozat amiben a cégek működését, mindennapjait vezetőit és termékeit mutatjuk meg a lehető legjobb formában és olyan mennyiségben, hogy az képes legyen megtölteni egy részletes weboldalt illetve alkalmas legyen a social média kommunikációra.
Az egyszemélyes vállalkozásokra kifejlesztett Personal branding fotózások is ebbe a kategóriába tartoznak.

Remélem tetszettek a képeim! Vedd fel velem a kapcsolatot a láblécben szereüplő elérhetőségeimen vagy a kapcsolati oldalon és mondd el miben tudok segíteni!

Személyes fotózások

Páros fotózás

Lehet ez jegyes fotózás is de aki csak egy kellemes hangulatú sorozatot szeretne emlékbe a párjával, csak úgy vagy valamilyen aprópóból esetleg évfordulóra annak inkább helyén való a címben szereplő elnevezés. Bő egy órás fotózás beszélgetés séta egy szép helyen ami közel áll a szívetekhez. Az átadott képanyag pedig titeket tükröz! Legyen az romatikus, komoly, lökött, vidám, dinamikus vagy művészi…
A kismama fotózás is szorosan ide tartozik mert nagyon fontos, hogy apuka is ott legyen a képeken.

Családi és karácsonyi fotózás

Az esküvői párjaim nagy része idővel családot alapít és én nagyon szeretem látni évről évre vagy akár sűrűbben is ahogy a gyerekek nőnek és ahogy a család csizolódik össze. Szerencsére több visszatérő családom is van akik rendszeresen megkeresnek a fotózás miatt.
Szorosan ide tartozik a karácsonyi fotózás is mert ha máskor nem hát karácsonykor mindenképp kell pár vidám életkép! Legyenek a gyerkődök együttműködőek vagy égetnivaló rosszcsontok a fotózás és a képek mindig kellemes emlékké vállnak!

Személyes portré és érzéki témák

Gyakori, hogy eljön az emberek életébe egy egy pozitív vagy különleges változás ami miatt azt az életszakaszt le szeretnék zárni vagy megörökíteni az aktuális állapotot. Akár egy sima kültéri portérsorozattal, akár egy érzéki stúdiós glamour vagy budoir sorozattal. Ezek a témák viszont nagyon szenzitív terület így nagyon fontos megismerni a történtet a személyt és a fotózás miértjét.
A kismama fotózások is tartozhatnak ide akár, de ott apukának is fotnos, hogy szerepeljen így az inkább a másik kategória.

Remélem tetszettek a képeim! Vedd fel velem a kapcsolatot a láblécben szereüplő elérhetőségeimen vagy a kapcsolati oldalon és mondd el miben tudok segíteni!