Még több fotó!

Kismama fotózás | Családi sorozatok | Portré sorozatok | Kutyás fotózások | Glamour / Budoir sorozatok

A fotózás varázslatos világában töltött évek alatt rengetegszer ért az a megtiszteltetés, hogy egy egy ember, páros, vagy család életében több fontos esemény megörökítését is rám bízták! Lehetett az egy családi ünnep, keresztelő fotózás vagy egy alakváltozásban elért cél megörökítése. És persze azok a sorozatok amikkel a legtöbbször bíznak meg, vagyis amikről ezen az oldalon a képekre kattintva bővebben is olvashatsz.

És tudod! Ha van valami kérdésed vagy kedvet kaptál te is egy újabb sorozathoz akkor írj, és megbeszéljük, hogy tudok-e segíteni a vágyad megvalósításában!

Az esküvő után, az első kérés amivel meg szoktak keresni a párok az a KISMAMA FOTÓZÁS, én csak úgy hívom: A Dinnyeszezon! 😀 (szerencsére ezt senki sem veszi rossz néven) Az ilyen sorozatoknál, mint minden esetben számomra fontos, hogy az “egyszerű dokumentáción” túl megmutassam a leendő szülők közti kapcsolatot a szerelmet a törődést és a várakozás izgalmát. De ha azt szeretnétek, én örömmel csinálok “extravagáns menőmamás” képeket is amikből párat ebben a galériában is találhattok!

A KUTYÁS FOTÓZÁS nagyon jó móka, szeretem az állatokat és néha meglepődöm mennyire okosak is tudnak lenni a házi kedvencek. Neked is van otthon kisállatod? Kacérkodsz a fotózás gondolatával! Nézz bele a képekbe és válaszd ki melyik stílusú fotók állnak hozzád a legközelebb!

A portré fotózás talán a legszélesebb körben felhasználható fotó sorozat akár csak magadnak, akár közösségi médiába, akár a családnak emlékbe. Bármi is legyen vele a célod írd meg és megkeressük, hogy tudjuk megvalósítani az elképzeléseid!

Glamour / Budoir fotózás a sexy sorozat ami nem felszínes és nem kitárulkozó, ami érzéki gondolatokat ébreszt és önbizalmat ad! Nem kell hozzá modell alkat nem kell hozzá a társadalom által preferált szépség, viszont kell bele munka, akarat, együttműködés és egy olyan ember a fényképezőgép mögött aki meglátja és előhozza belőled azt az oldalad amit talán még sosem láttál vagy már rég feledésbe merült.

Amikor a stúdió vagy az otthonotok megtelik élettel. Egy igazán aktív és mozgalmas terület A CSALÁDI FOTÓZÁS! Irtó cukik a gyerekek és nagyon izgalmas látni a menyasszonyt és a vőlegényt immáron apa és anya szerepben. Ha még gyerkőc előtt állsz, hidd el a ráncok amik ilyenkor kialakulnak inkább a boldogság és a nevetések következménye mint a nem alvásé. Ja igen, hogy a fotózásról is beszéljek? Inkább beszéljenek helyettem a képek! 😉

Ha van még egy kis időd nézz szét a blog bejegyzésben az írásaim között is!
Köszönöm, hogy itt voltál!