Tudod milyen párosok az alkotni vágyó esküvőfotósok kedvencei?

Ha valaki belátja, hogy az esti órákban amikor alacsonyan, szögből süt a nap és el lehet csípni a naplementét jobb képek készülnek, így az esküvő napján a vacsora előtt 60 percet elkülönít a fotózásra, csak a beugró ebbe a kategóriába.
Aki egy másik nap hajlandó sminkeltetni és fodrászhoz menni, hogy belebújjon újra az esküvői ruhájába és akár 3-4 órát is fotózzunk valami különleges helyszínen ahova az esküvő napján nem tudnánk eljutni, már tényleg egy nagy lépés!
Az a menyasszony és vőlegény aki időt és energiát nem kímélve Budapesten akar valami igazán komolyat alkotni (szerencsére egyre többen, de sajnos még mindig nagyon kevesen döntenek így). Azok eljönnek velem egy hajnali kreatív fotózásra a Várba vagy bármilyen egyéb budapesti amúgy forgalmas helyszínre fotózni.
Varázslatos és szokatlan az emberek számára, az üres Halászbástya háttérben a felkelő nappal. Egy ilyen eseményt még végignézni is unikális élmény főleg ha menyasszonyi ruhába az esküvő után a szerelmeddel teheted ezt meg és ha még fotók is készülnek rólatok, az egy átlagember életében tényleg csak egyszer van!
Emellett döntött Noémi és Jani is akik esküvőjéről egy korábbi bejegyzésben az összes képpel láthattatok egy videó összeállítást. De úgy éreztem akkora dolgot vittek ők végbe ezzel a napfelkeltés fotózással, hogy a képeket külön is meg kell mutatnom nektek!

A végére csak röviden jelzem, hogy van egy még magasabb szint is, amibe Noémiék majdnem belementek. De az már egy sokkal nagyobb lépés előre! Majd írok erről is hamarosan…

Noémiék esküvői stáblistáját megtaláljátok a róluk készült korábbi blogbejegyzésemben:
https://debergabor.hu/2023/05/08/teljes-eskuvoi-foto-sorozat/

Nézzétek meg Noémi és Jani napfelkeltés külön napi kreatív fotózásukról készült sorozatát!
(amiben persze ennél több kép is van)

Elegáns, hajnali esküvői kreatív fotózás a Halászbástyánál Budapesten a Budai várban egy menyasszonnyal és egy vőlegénnyel. Elegáns, hajnali esküvői kreatív fotózás a Halászbástyánál Budapesten a Budai várban egy menyasszonnyal és egy vőlegénnyel. Elegáns, hajnali esküvői kreatív fotózás a Halászbástyánál Budapesten a Budai várban egy menyasszonnyal és egy vőlegénnyel. Elegáns, hajnali esküvői kreatív fotózás a Halászbástyánál Budapesten a Budai várban egy menyasszonnyal és egy vőlegénnyel. Elegáns, hajnali esküvői kreatív fotózás a Halászbástyánál Budapesten a Budai várban egy menyasszonnyal és egy vőlegénnyel. Elegáns, hajnali esküvői kreatív fotózás a Halászbástyánál Budapesten a Budai várban egy menyasszonnyal és egy vőlegénnyel. Elegáns, hajnali esküvői kreatív fotózás a Halászbástyánál Budapesten a Budai várban egy menyasszonnyal és egy vőlegénnyel. Elegáns, hajnali esküvői kreatív fotózás a Halászbástyánál Budapesten a Budai várban egy menyasszonnyal és egy vőlegénnyel. Elegáns, hajnali esküvői kreatív fotózás a Halászbástyánál Budapesten a Budai várban egy menyasszonnyal és egy vőlegénnyel. Elegáns, hajnali esküvői kreatív fotózás a Halászbástyánál Budapesten a Budai várban egy menyasszonnyal és egy vőlegénnyel. Elegáns, hajnali esküvői kreatív fotózás a Halászbástyánál Budapesten a Budai várban egy menyasszonnyal és egy vőlegénnyel. Elegáns, hajnali esküvői kreatív fotózás a Halászbástyánál Budapesten a Budai várban egy menyasszonnyal és egy vőlegénnyel. Elegáns, hajnali esküvői kreatív fotózás a Halászbástyánál Budapesten a Budai várban egy menyasszonnyal és egy vőlegénnyel. Elegáns, hajnali esküvői kreatív fotózás a Halászbástyánál Budapesten a Budai várban egy menyasszonnyal és egy vőlegénnyel. Elegáns, hajnali esküvői kreatív fotózás a Halászbástyánál Budapesten a Budai várban egy menyasszonnyal és egy vőlegénnyel. Elegáns, hajnali esküvői kreatív fotózás a Halászbástyánál Budapesten a Budai várban egy menyasszonnyal és egy vőlegénnyel. Elegáns, hajnali esküvői kreatív fotózás a Halászbástyánál Budapesten a Budai várban egy menyasszonnyal és egy vőlegénnyel. Elegáns, hajnali esküvői kreatív fotózás a Halászbástyánál Budapesten a Budai várban egy menyasszonnyal és egy vőlegénnyel. Elegáns, hajnali esküvői kreatív fotózás a Halászbástyánál Budapesten a Budai várban egy menyasszonnyal és egy vőlegénnyel. Elegáns, hajnali esküvői kreatív fotózás a Halászbástyánál Budapesten a Budai várban egy menyasszonnyal és egy vőlegénnyel. Elegáns, hajnali esküvői kreatív fotózás a Halászbástyánál Budapesten a Budai várban egy menyasszonnyal és egy vőlegénnyel. Elegáns, hajnali esküvői kreatív fotózás a Halászbástyánál Budapesten a Budai várban egy menyasszonnyal és egy vőlegénnyel. Elegáns, hajnali esküvői kreatív fotózás a Halászbástyánál Budapesten a Budai várban egy menyasszonnyal és egy vőlegénnyel. Elegáns, hajnali esküvői kreatív fotózás a Halászbástyánál Budapesten a Budai várban egy menyasszonnyal és egy vőlegénnyel.

Remélem tetszenek!

Köszönöm, hogy itt voltál! Nézd meg a többi bejegyzésem!
BLOG

Puszi: Gábor