Aki már volt menyasszony, vagy segített valaha a készülődésnél az tudja, hogy mennyire pörgős és gyakran stresszes tud lenni ez a röpke pár óra az esküvő napján. Ez az az időszak amit a legügyesebben kell megtervezni ahhoz, hogy később ne legyen csúszás és odaérjen a páros a szertartásra.
Megnehezíti a dolgot, hogy a smink a frizura és a ruha felvétel nem olyan dolgok amiket félbe lehet hagyni mert “idő van”. (Erről a későbbiekben más blogbejegyzésben többet is fogok mesélni!)
De ennek ellenére van olyan bevállalós menyasszony aki ezt a rohanást hajlandó plusz egy programmal kiegészíteni, hogy meglepje vele a vőlegényét?
Igen van!
Fruzsi és Norbi esküvője meglehetősen összetett volt, de mivel barátjukként engem bíztak meg a fotózással így mindent megterveztem előre, és végül készült külön egy fotózási stratégia a nap forgatókönyve mellé ami megengedte, hogy a készülődést kiegészítsük egy szupermenő érzéki boudoir sorozattal. Nem volt sok időnk de az a néhány fontos kép elkészült amit Fruzsi a menyasszony megálmodott magáról. És mivel nagyon büszke a készült képekre így megengedte, hogy párat megmutassak nektek is! És itt már elmondhatom, hogy Norbinak is igen csak tetszettek ezek a fotók! 🙂

Sminkes: Szendi-Horváth Fanni www.sminked.hu
Fodrász:

Remélem tetszenek nektek is!
Puszi: Gábor

 

A www.debergabor.hu oldal és aloldalain lévő képek engedély nélküli felhasználása szigorúan tilos!

Köszönöm, hogy itt voltál! Nézd meg a többi blogbejegyzésem is! 😉

BLOG

Déber Gábor az esküvőfotós logó