Ingyenes Quick shoot business portré fotózás a Vállalkozói Gálán

Na de mi az Quick Shoot Business portré?

Sok cég és vállalkozó a mai napig nem rendelkezik olyan igényes online vagy offline megjelenéssel amennyire minőségi a szolgáltatása. Sokan közülük nem biztos, hogy értik vagy még csak nem jutottak el oda, hogy kihasználják a saját PR-jukban rejlő erőt egy olyan anyaggal ami minden előnyével és különlegességével mutatja be őket. Ezen az úton az első lépés egy üzleti portré készítése. Ez nagyon fontos hisz a tendencia szerint az arc nélküli cégek mellett egyre kevesebb ügyfél köteleződik el!

Olvass tovább vagy görgess a kép alá a jelentkezéshez!

Déber Gábor vagyok, örülök, hogy itt vagy!

14 éve foglalkozom fotózással. Az ügyfeleim közé elsősorban azok a cégek tartoznak akik szakterületükön belül minőségi szolgáltatást nyújtanak és tudják azt, hogy ha a vevőik és a munkatársaik is boldogok akkor biztosított számukra a hosszútávú profit.

A Megrendelő orientáltság a művészeti ágakon különleges tulajdonság. Egy igazán jó fotós mindig tudja, hogy nem saját szórakoztatására dolgozik. Ezt a tanítványomnak is a lelkére kötöm. Feladatom, hogy a fotózás során úgy kontrolláljam a munkát, hogy olyan képek készülhessenek amikre a megrendelőnek valóban szüksége van.

Célom az, hogy a megrendelőim vállalkozásai a képeim által egy erősebb és kívánatosabb brandet érjenek el, ezzel növelve a vásárlóik szemében a megbízhatóságot és a vágyat az adott cég szolgáltatásai iránt.

Évek óta visszatérő megrendelőim üzleti területen a 2 Michelin Csillagos Onyx étterem, az ország leghíresebb cukrászdája a Gerbeaud, a világhírű Ária Hotel belsőépítésze Varró Zoltán és Németország vezető luxustextil márkája JAB Anstoetz Magyarországi képviselete is, a Pályázat nekem, valamint Oláh Tamás és a Business Masters csapata.

Töltsd ki a lentebb található jelentkezés gombra kattintva a kérdőívet és találkozzunk 2024. Május 10-én a Vállalkozói Gálán!

Déber Gábor
debergabor@gmail.com
+36203418365

Jelentkezés a quick shoot business portré fotózásra

Fontos tudni, hogy bár minőségi fotók fognak készülni, a helyszín a tömeg és a vélhetően nagy mennyiségű jelentkező miatt ezek a képek nem számítanak teljes a értékű Business portré szolgáltatásomnak ahol nyugodt körülmények között lépésről lépésre felépítve készítjük el a lehető legkifejezőbb képet és ha a tökéletes eredmény érdekében szűkséges egy főre akár 1 óra is rendelkezésre tud állni. Valamint rendezvényen készülő képek börretusáláson csak különleges esetben fognak átesni.

Első lépés:

A jelentkezéshez töltsd ki az alábbi google sheets kérdőívet, és add meg az adataidat, hogy el tudjam küldeni a képet amit készítettem rólad.

Második lépés:

Készülj fel a fotózásra, hogy a megjelenésed olyan legyen ami tükrözi a szolgáltatásod minőségét, majd keress meg a standomon.

Harmadik lépés:

Figyeld a megadott emailcímed mert az esemény után néhány nappal ott fogod megkapni a készült képet, és még valami jót ami még titkos…

Ha bármilyen kérdésed van keress meg az elérhetőségeim egyikén: debergabor@gmail.com | +36203418365

Nézd meg a munkáimat

VEZETŐI / BUSINESS PORTRÉ | RENDEZVÉNY | ENTERIŐR | ÉTEL | TELJES ARCULAT

Remélem tetszettek az üzleti fotók amiket itt láttál!

Ha érdekel a szolgáltatásom, vedd fel velem a kapcsolatot, és egyeztessük a részleteket.
e-mail: debergabor@gmail.com
Telefon: +36203418365