Üzleti fotózás

VEZETŐI / BUSINESS PORTRÉ * RENDEZVÉNY * ENTERIŐR * ÉTEL * TERMÉK *

Azok a cégek tartoznak az én ügyfeleim közé akik szakterületükön belül minőségi szolgáltatást nyújtanak és tudják azt, hogy ha az alkalmazottaik és vevőik is boldogok akkor biztosított számukra a hosszútávú profit. Mert az elégedett vásárló nem elég! Hálássá kell őket tenni ahhoz, hogy a cég PR nagyköveteivé válljanak.

A Megrendelő orientáltság a művészeti ágakon különleges tulajdonság. Egy igazán jó szakember mindig tudja, hogy nem saját szórakoztatására dolgozik. Ezt a tanítványomnak is a lelkére kötöm. Feladatom, hogy a fotózás során úgy kontrolláljam a munkát, hogy olyan képek készülhessenek amikre a megrendelőnek valóban szüksége van.

Célom az, hogy a megrendelőim vállalkozásai a képeim által egy erősebb és kívánatosabb brandet érjenek el, ezzel növelve a vásárlói szemében a megbízhatóságot és a vágyat az adott cég szolgáltatásai iránt.

Évek óta visszatérő megrendelőim üzleti területen a 2 Michelin Csillagos Onyx étterem, az ország leghíresebb cukrászdája a Gerbeaud, a világhírű Ária Hotel belsőépítésze Varró Zoltán és Németország vezető luxustextil márkája JAB Anstoetz Magyarországi képviselete is.

Ha te is szeretnél hasonló minőségű fotókat a vállalkozásodhoz akkor  vedd fel velem a kapcsolatot akár emailban akár telefonon de írhatsz az oldal alján található kapcsolati ürlapon keresztül is!

Kérj ajánlatot azonnal az alábbi űrlap kitöltésével.

    Tetszettek a képek?  Vagy többet akarsz megtudni? Vedd fel felem a kapcsolatot! És egyeztessünk időpontot a fotózásra!

    Az ajánlatkéréssel elfogadod az adatkezelési tájékoztatóban foglalt egyszerű és észszerű pontokat. Ez minden oldal alján a láblécen lévő gombra kattintva érheted el.