Portréfotózás

A portréfotózás

A portré fotózás talán a legszélesebb körben felhasználható fotó sorozat akár csak magadnak, akár közösségi médiába, akár a családnak emlékbe. Bármi is legyen vele a célod írd meg és megkeressük, hogy tudjuk megvalósítani az elképzeléseid!

Egy egy jó portré sorozat nemtől és kortól függetlenül hasznos tud lenni hisz vállalkozásunkban vagy a közösségi felületeken és ami még fontosabb a fotóalbumunkban is szívesen emlékszünk vissza egy egy mérföldkőre az életünkben ami apropójából portrésorozatot készíttetünk magunkról.

Mindenki szereti magáról a jó képeket! Aki pedig utálja ha fotózzák arról még nem vagy csak nagyon kis számban készült igazán jó fotó! Írj egy üzenetet és találjuk meg együtt a legjobb fotóarcod!

Te milyen stílusú képekre vágynál ha bármit választhatnál?

A portré fotózásnak rengeteg ágazata létezik, lehet vezetői vagy business portré ami jó a céghez vagy az önéletrajzba. Lehet egy könnyed image sorozat rólad a blogodhoz vagy más médiumba. Lehet modell portfólió, ha ilyen céljaid vannak és még sok más variáció mellett akár glamour vagy budoir ágon is elindulhatunk de az utóbbiakról inkább külön beszélek.

 

Ha érdekel a portréfotózás díja és, hogy pontosan mit kapsz cserébe, írjatok nekem a kapcsolati fülön amihez a következő gomb egyenest átvezérel titeket!

Remélem tetszettek a portréfotók amiket itt láttál!

Ne gondolkodj sokáig a kapcsolatfelvételen mert pár dolgot le kell egyeztetnünk és a tavasztól Karácsonyig szerencsére nagyon gyorsan fogy a szabad kapacitásom.