Kutyás fotózás

A kutyás fotózás

A kutyás fotózás nagyon jó móka, szeretem az állatokat és néha meglepődöm mennyire okosak is tudnak lenni a házi kedvencek. Neked is van otthon kisállatod? Kacérkodsz a fotózás gondolatával! Nézz bele a képekbe és válaszd ki melyik stílusú fotók állnak hozzád a legközelebb!

A kutyusok kedves barátságos teremtmények, csak szeretetre vágynak, és ha a gazdi is büszke a kis kedvencére akkor akár egy egy jól sikerült közös fotónak nagyon nagy értéke tud lenni. A kutyák szabadtéren a legboldogabbak ahol határok nélkül tudnak szaladgálni. De itt is megvan a lehetőség a stúdiós fotózásra a kutyabarát fotóstudiók jóvoltából.

Én is kutyabarát vagyok bár sajátom nincs, de ha közös fotózásunk lesz akkor biztosan megdögönyözöm.

A kisállatokkal nem egyszerű, rengeteg képet kell készíteni ahhoz, hogy néhány tényleg jó fotó készüljön a sorozatban. Nem szeretem őket túlságosan kiszakítani a természetes környezetükből és nagyon kevés kutyus képes megmaradni egy egy bonyolultabb beállítás erejéig de sikerülhet!

Ha érdekel a kutyás fotózás díja és, hogy pontosan mit kaptok cserébe, írjatok nekem a kapcsolati fülön amihez a következő gomb egyenest átvezérel titeket!

Remélem tetszettek a kutyás fotók amiket itt láttál!

Ne gondolkodj sokáig a kapcsolatfelvételen mert pár dolgot le kell egyeztetnünk és a tavasztól Karácsonyig szerencsére nagyon gyorsan fogy a szabad kapacitásom.