Kismama fotózás

A Kismama fotózás

Az esküvő után, az első kérés amivel meg szoktak keresni a párok az a kismama fotózás, én csak úgy hívom: A Dinnyeszezon! ? (szerencsére ezt senki sem veszi rossz néven) Az ilyen sorozatoknál, mint minden esetben számomra fontos, hogy az “egyszerű dokumentáción” túl megmutassam a leendő szülők közti kapcsolatot a szerelmet a törődést és a várakozás izgalmát. De ha azt szeretnétek, én örömmel csinálok “extravagáns menőmamás” képeket is amikből párat ebben a galériában is találhattok!

A gyermekvállalás egy csodálatos és felelősségteljes feladat! Az az idő mire megszületik a kicsi, egy család és főleg egy nő életében is rengeteg változással alkalmazkodással jár. A várandósság egy olyan áldott állapot amely hamar elillan és a kis jövevény újra fenekestül felfordítja az életünket, de erre vártunk és ez a világ rendje.

Hogyan zajlik a kismama fotózás?

A kismama fotózások hossza és minkéntje nagyon különböző lehet, hisz mindenki máshogy éli meg ezt az időszakot. Van akik képes akár 2 órát is sétálni egy szép parkban, hogy elkészülhessenek a vágyott emlékképei, van akiről pedig viszonylag otthoni környezetben kell néhány kedves képet készíteni. De nem csak ez a két véglet létezik hisz gyönyörű stúdiók szuper bérelhető ruhák valamint sminkesek és fordrászok is örömmel állnak a leendő anyukák rendelkezésére a fotózás előtt.

A helyszín mellett ez a fotózás többféle irányvonalat is felvehet. A könnyed vidám vagy meghitt képektől az extravagáns, menő beállított fotókon keresztül eljuthatunk egy Glamouros érzéki soroazathoz is!

Te milyen képeknek örülnél a leginkább? Lentebb a galériában mindegyikre találsz példát!

Ha érdekel a fotózás díja és, hogy pontosan mit kaptok cserébe, írjatok nekem a kapcsolati fülön amihez a következő gomb egyenest átvezérel titeket!

Remélem tetszettek a kismama fotók amiket itt láttál!

Ne gondolkodj sokáig a kapcsolatfelvételen mert pár dolgot le kell egyeztetnünk és a tavasztól Karácsonyig szerencsére nagyon gyorsan fogy a szabad kapacitásom.