Karácsonyi fotózás

A karácsonyi fotózás

Vannak olyan családok akiknek nem olyan fontos, hogy az összes eseményen profi fotós készítse a képeiket, és persze sokan vannak akik minden fontos családi ünnepet megörökítenek. Mindkét felfogásban van  egy fontos közös pont van amivel rengetegen egyetértenek: Ha máskor nem is de karácsonykor igenis el kell menni egy jó fotóshoz családi fotókat készíttetni.

Szerencsére sok jó fotós készít karácsonykor különböző stílusban fotókat. Az eddigi tapasztalataim alapján úgy látom, hogy egy családnál nem a beállított precíz pózok lesznek a legkedvesebb emlékek, hanem azok a pillanatok amiket csak egy szemfüles fotós képek elkapni miközben a család fesztelenül játszik együtt akár otthon akár egy szép fotóstúdióban.

És, hogy idegen környezetben rövid idő alatt, hogy lehet egy zárkózott gyerkőcöt is feloldani, vagy hogyan lehet  bármilyen jobb képet kivitelezni egy teljesen kaótikus családnál ahol szófogadatlan eleven vagy örökmozgó gyerekek vannak?

Ha jó fotóst választotok akkor ő tudni fogja mit kell tennie ilyen esetekben! 😉

Én nem árulom el a “műhelytitkokat”! Majd akik jönnek azok megtudják milyen a “karácsonyi fotós jedierő”! 😀

Nézzétek meg a képeket és gyorsan jelentkezzetek mert beindultak a foglalások!

Ha érdekel a karácsonyi fotózás díja és, hogy pontosan mit kapsz cserébe, írjatok nekem a kapcsolati fülön amihez a következő gomb egyenest átvezérel titeket!

Remélem tetszettek a karácsonyi fotók amiket itt láttál!

Ne gondolkodj sokáig a kapcsolatfelvételen mert pár dolgot le kell egyeztetnünk és a tavasztól Karácsonyig szerencsére nagyon gyorsan fogy a szabad kapacitásom.