Jegyes fotózás

A jegyes fotózás

A jegyes fotózás, nem csak “néhány kép” az esküvő előtt.

A párok nagy része, fél a fotózástól, mert nincs gyakorlatuk a pózolásban és bevallásuk szerint sosem készülnek róluk jó képek. Attól tartanak, hogy a fotós nem fogja megmondani nekik mit csináljanak, de sokan attól is félnek, hogy rájuk erőltetnek olyan dolgokat amiket nem akarnak. Azok a párok akik hasonló félelmekkel küszködtek de mégis jegyes fotózás mellett döntöttek azt mondták, hogy sikerült feloldódniuk, és őszinte előnyös képek készültek róluk. Válaszd te is ezt a könnyed tavaszi sorozatot az esküvői sorozatod mellé, és meglátod a szép képek mellett a nyugalom is a tiéd lesz. Előre érezni fogod, hogy az esküvői fotózáson is minden jól megy majd!

Ha szeretnétek biztosra menni akkor keressünk szabad időpontot egy tavaszi jegyes fotózásra! De ha vártok az első sorozattal az utolsó pillanatig és élesben az esküvő napján fotózunk először akkor is fognak szép képek születni de mindenképp tervezzetek az esküvői forgatókönyvetekbe nettó 2 órát a kreatív fotózásra.

Most válassz az alábbi lehetőségek közül!

Esküvő fotózás

Ha rögtön itt kezdtél, akkor mielőtt döntesz, mindenképp nézd meg az esküvői fotókat is az alábbi gombra kattintva. Kiemelkedően fontosnak tartom, hogy teljes képet szerezz mert nagyon fontos döntést készülsz hozni, hisz tudod, a fotók örökre megmaradnak.

 

Csomag árak

Ha eleget láttál és eleget olvastál akkor nézd meg az esküvői csomagjaimat és egyeztessük le a dátumotokat valamint az elengedhetetlen személyes találkozót.

Fotókönyv készítés

Ha tudni szeretnéd milyen formában válhatnak az esküvői fotóitok valóban örök emlékké, kattints az alábbi gombra és informálódj a csodálatos kézzel készült fotókönyvekről amit a méltán világhírű partnercégem az Antalphotobooks fog elkészíteni számotokra.