Glamour és Budoir fotózás

A Glamour és Budoir fotózás

Glamour / Budoir az a sexy sorozat ami nem felszínes és nem kitárulkozó, ami érzéki gondolatokat ébreszt és önbizalmat ad! Nem kell hozzá modell alkat nem kell hozzá a társadalom által preferált szépség, viszont kell bele munka, akarat, együttműködés és egy olyan ember a fényképezőgép mögött aki meglátja és előhozza belőled azt az oldalad amit talán még sosem láttál vagy már rég feledésbe merült.

Igen, jól érzed! Ez egy nagyon szenzitív terület és ingoványos talaj. Nem egyszerű megtartani azt a szűk mesgyét amelyen haladva egy valóban érzéki és kicsit sem felszínes sorozat tud készülni. Nagyon kell bíznod a fotósodban, hogy amit kér és ahogy lefotóz téged az 100% -ban az esztétikát és ezzel téged szolgál!

Ez a fehérneműs, sejtelmes sorozat néhány extrém kivétellel szinte minden esetben egy nyugodt stúdióban zárt ajtók mögött zajlik. A fotózás ideje sosem kevesebb mint 2 óra mert egy ilyen sorozat elkészítéséhez jóval több kell mint egy ütős helyszín szép fények és jó kamera!

Ha az alábbiakhoz hasonló fotókat szeretnél akkor jól gondold meg milyen fotóst választasz, mert ha kicsit is úgy érzed nem tudsz vele azonosulni akkor a végeredmény sem fog úgy tetszeni. Ebben az esetben elengedhetetlen egy profi smink, egy profi frizura és egy teljesen új “szerelés” amivel nem csak a képeken hanem élőben is meglepheted a párodat! ?

Ha érdekel a glamour fotózás díja és, hogy pontosan mit kapsz cserébe, írjatok nekem a kapcsolati fülön amihez a következő gomb egyenest átvezérel titeket!

Remélem tetszettek a glamour fotók amiket itt láttál!

Ne gondolkodj sokáig a kapcsolatfelvételen mert pár dolgot le kell egyeztetnünk és a tavasztól Karácsonyig szerencsére nagyon gyorsan fogy a szabad kapacitásom.