Az esküvői fotók

A Megrendelő orientáltság a művészeti ágakon különleges tulajdonság. Néha nem egyszerű az alkotó látásmódot összeegyeztetni a “kötelező” feladatokkal. Ezért fontos, hogy olyan fotóst válassz akinek azonosulni tudsz a stílusával és az értékrendjével.
Azt, hogy nekem mi a fontos egy esküvőn már elolvashattad a főoldalon. Most nézd meg hogyan öntöm képekbe a pillanatokat.

Az életteli őszinte képek kulcsa a bizalom. Lehet valaki bármilyen jó szakmailag de, ha nem kommunikál megfelelően, emberekről sosem fog tudni jó képeket készíteni!
Olyan esküvőfotós mellett döntsetek akivel jót tudtok beszélgetni és úgy érzitek valóban figyel rátok, legyen az online vagy személyes kommunikáció.

Hisz nem mindegy ki van ott veletek az esküvő napján akár kora reggeltől késő estig!

A fotósok többsége nagyon szép képeket készít, de vajon elkészítik azokat a fotókat is amik a számotokra igazán fontosak?
Néha csak egy arcmozdulat vagy fél mondat áll a rendelkezésünkre amiről tudnunk kell mit tegyünk az adott pillanatban. 
Ez nem egyszerű feladat! A megértéshez de még az észrevételéhez is több éves esküvői tapasztalat kell valamint magas szintű figyelem és éberség.

Az alábbi 200db esküvői fotót 4 blokkban nézheted végig, az oldal alján pedig eldöntheted mi legyen a következő aminek utána olvasol.

Ha szeretnél bele nézni néhány slideshowba ami egy egy teljes esküvőt foglal össze akkor kattints az alábbi gombra! Jó szórakozást kívánok!

%

Megnézted az esküvői fotók 25% -át

Szeretnéd megnézni újra az első két szekció képeit?

%

Most jársz fél úton, folytasd!

Nézd meg milyen további lehetőségek várnak ránd az oldal alján!

%

Már nincs sok hátra!

%

Köszönöm, hogy végignézted az összes esküvői fotót az oldalon.

Most válassz az alábbi lehetőségek közül!

Ha érdekel, hogy a párosok hogyan tudnak ennyire felszabadultak lenni a nagy napon és hogyan készülhetnek akár rólatok is jó képek annak ellenére, hogy úgy érzitek rólatok nem lehet jó fotókat készíteni akkor nézelődj és olvass tovább a jegyes fotózásokról szóló galéria képei között.

Ha eleget láttál és eleget olvastál akkor nézd meg az esküvői csomagjaimat és egyeztessük le a dátumotokat valamint az elengedhetetlen személyes találkozót.

Ha tudni szeretnéd milyen formában válhatnak az esküvői fotóitok valóban örök emlékké, kattints az alábbi gombra és informálódj a csodálatos kézzel készült fotókönyvekről amit a méltán világhírű partnercégem az Antalphotobooks fog elkészíteni számotokra.