Esküvői galéria

Az esküvői fotók

A Megrendelő orientáltság a művészeti ágakon különleges tulajdonság. Néha nem egyszerű az alkotó látásmódot összeegyeztetni a “kötelező” feladatokkal. Ezért fontos, hogy olyan fotóst válassz akinek azonosulni tudsz a stílusával és az értékrendjével.
Azt, hogy nekem mi a fontos egy esküvőn már elolvashattad a főoldalon. Most nézd meg hogyan öntöm képekbe a pillanatokat.

Az életteli őszinte képek kulcsa A BIZALOM.

Lehet valaki bármilyen jó szakmailag de, ha nem kommunikál megfelelően, emberekről sosem fog tudni jó képeket készíteni!
Olyan esküvőfotós mellett döntsetek akivel jót tudtok beszélgetni és úgy érzitek valóban figyel rátok, legyen az online vagy személyes kommunikáció.

Hisz nem mindegy ki van ott veletek az esküvő napján akár kora reggeltől késő estig!

A fotósok többsége nagyon szép képeket készít, de vajon elkészítik azokat a fotókat is amik a számotokra igazán fontosak?


Néha csak egy arcmozdulat vagy fél mondat áll a rendelkezésünkre amiről tudnunk kell mit tegyünk az adott pillanatban.  
Ez nem egyszerű feladat! A megértéshez de még az észrevételéhez is több éves esküvői tapasztalat kell valamint magas szintű figyelem és éberség.

Szeretnél mindent megtudni, hogy hogyan zajlik nálam az esküvő fotózás, mit tartalmaz az esküvői csomagom?

Esküvő fotózás

Tekintsd meg kedvenc munkáim

Az alábbi 300 db esküvői fotót 4 blokkban nézheted végig, az oldal alján pedig eldöntheted mi legyen a következő aminek utána olvasol.

%

Megnézted az esküvői fotók 25% -át

Szeretnéd megnézni újra az első két szekció képeit?

%

Most jársz fél úton, folytasd!

Nézd meg milyen további lehetőségek várnak ránd az oldal alján!

%

Már nincs sok hátra!

%

Köszönöm, hogy végignézted az összes esküvői fotót az oldalon.

Ha ez nem volt elég akkor nézd meg a 600 képes válogatást a SMUGMUG galériámban! KLIKK IDE!

Most válassz az alábbi lehetőségek közül!

Jegyesfotózás

Ha érdekel, hogy a párosok hogyan tudnak ennyire felszabadultak lenni a nagy napon és hogyan készülhetnek akár rólatok is jó képek annak ellenére, hogy úgy érzitek rólatok nem lehet jó fotókat készíteni akkor nézelődj és olvass tovább a jegyes fotózásokról szóló galéria képei között.

Csomag árak

Ha eleget láttál és eleget olvastál akkor nézd meg az esküvői csomagjaimat és egyeztessük le a dátumotokat valamint az elengedhetetlen személyes találkozót.

Fotókönyv készítés

Ha tudni szeretnéd milyen formában válhatnak az esküvői fotóitok valóban örök emlékké, kattints az alábbi gombra és informálódj a csodálatos kézzel készült fotókönyvekről amit a méltán világhírű partnercégem az Antalphotobooks fog elkészíteni számotokra.