Családi fotózás

Miről szól a családi fotózás?

Amikor a stúdió vagy az otthonotok megtelik élettel. Egy igazán aktív és mozgalmas terület a családi fotózás! Irtó cukik a gyerekek és nagyon izgalmas látni a menyasszonyt és a vőlegényt immáron apa és anya szerepben. Ha még gyerkőc előtt állsz, hidd el a ráncok amik ilyenkor kialakulnak inkább a boldogság és a nevetések következménye mint a nem alvásé. Ja igen, hogy a fotózásról is beszéljek? Inkább beszéljenek helyettem a képek! 😉

Ha szeretitek a szép fotókat és tudjátok, milyen gyorsan változnak – nőnek a gyerekek, ha ti is szerettek fotókat készíteni de olyankor valaki sosincs a képen, vagy a gyerekek olyan gyorsan mozognak, hogy azt már ti nem is tudjátok lefotózni akkor ez biztosan nektek van kitalálva!

Hogy zajlik a családi fotózás?

Megbeszélünk egy dátumot, és egy olyan napszakot amiben (ha ez számít) a gyerekek aktívak és jókedvűek, találkozunk és csinálok rólatok rengeteg szép képet. Lehetünk akár berendezett stúdióban vagy a szabadban is, ez rajtatok áll!

Egy ilyen fotózás alkalmával rengeteg kép készül, mert a biztosan tudjátok, hogy a kicsik a másodperc tört része alatt is tudják a teljes ellenkezőjét csinálni mint előtte. 😀 Nagyon ne egyszerű téma, ezért gyorsaságot és türelmet igényel. Ebből adódóan nagyon beállított gyerkőcös képeket se tőlem sem a gyermekeitektől ne várjatok. Ilyenek nincsenek is a galériámban. 🙂

Ha érdekel a családi fotózás díja és, hogy pontosan mit kaptok cserébe, írjatok nekem a kapcsolati fülön amihez a következő gomb egyenest átvezérel titeket!

Remélem tetszettek a családi fotók amiket itt láttál!

Ne gondolkodj sokáig a kapcsolatfelvételen mert pár dolgot le kell egyeztetnünk és a tavasztól Karácsonyig szerencsére nagyon gyorsan fogy a szabad kapacitásom.