WTF??? Karácsonyi fotózás hirdetések már szeptember közepétől? Ez most komoly?!

Családi fotózás, családi fotók, családi karácsonyi sorozat  Gyerekek fotózása, gyerek fotók, karácsonyi gyerek fotózás

És igen! De a mégdurvább az, hogy ha fotósként felhívok egy akármilyen fotóstúdiót, ott már most nincs novemberre, decemberre foglalható időpontok a hétvégékre a karácsonyi fotózások miatt!!!

Én még azon is ki vagyok akadva, hogy minek szól december előtt karácsonyi zene a bevásárlóközpontokban (pedig szeretem). De lehet még előbb is kezdik. De ezt is lehet tetézni!!! Pár héttel ezelőtt kb szeptember elején már én is kaptam megkeresést karácsonyi családi fotózással kapcsolatban, amire köpni nyelni nem tudtam. (nyugi nem marad ki idén sem!) Főleg azért, mert amikor megírtam, hogy még az esküvők zöme hátra van és nem tudok a karácsonnyal foglalkozni (szeptember elején!!!!!) előző évben pár héttel később jutott eszükbe a fotózás és már csak két ünnep között kaptak időpontot!

Te ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚR IIIIIISTEEEN! Komolyan ez megy? Tényleg ekkora a harc a karácsonyi családi fotózás időpontokért? Tényleg ekkora erre a kereslet? Csak én vagyok egyedül ilyen későn ébredő fotós, aki előbb még az esküvős képeket akarja átadni és nincs kedve vagy ideje a karácsonnyal foglalkozni? Pont ma derült ki, hogy van olyan kolléga aki már tavaly decemberben lefoglalt idei decemberi hétvégéket karácsonyra! :O :O :O

Aggodalomra semmi ok!

Kb 1 hete már megkeresett a budapesti stúdió tulajdonosa ahol fotózni szoktam és átbeszéltük a dátumokat amikor csak az enyém az egész stúdió. Én úgy gondoltam, hogy ezeken a dátumokon még ülök pár napot vagy hetet, de keményen rám parancsoltak, hogy ne tegyem! (Elég határozott feleségem van… 😀 )

Szóval itt is van az elérhető dátum lista a budapesti családi karácsonyi fotózásokra:
November 12 szombat
November 13 vasárnap
November 20 vasárnap
December 04 vasárnap
December 10 szombat
December 11 vasárnap

Kukkantsátok meg a karácsonyi családi és portré képeimet itt a weboldalamon! (klikk a szóra)
Aztán gyorsan jelentkezzetek be, mert ezek szerint hipp-hopp a nyakunkon a karácsony! 😀 😀 😀
Családi fotózás, családi fotók, családi karácsonyi sorozat  Karácsonyi fotózás, karácsonyi fotók, karácsonyi sorozat