Na jó talán ez egy kicsit nagyképű, de semmiképp sem hazguság! Viszont az igazsághoz hozzátartozik az is, hogy egy tanítványom kapcsán adhattam interjút az Esély című műsor riporterének.

Ebben a műsorban fogyatékkal éllő emberekkel foglalkoznak és rátaláltak Bencére, akivel még előző év nyarán találkoztam egy barátom Jancsó Gergely fotós táborában ahol vendégelőadóként voltam jelen. A tábor nagyon jó hangulatú volt és sok remek embert ismerhettem meg. Így Bencét is!

Először nagyon furcsáltam, hogy mit keres egy látássérült srác egy fotós táborban de aztán megismertem és láttam benne az elszántságot az odafigyelést az alázatot ahogy a különböző fotózási feladatokat oldotta meg.

Bencével összebarátoztunk és jelentkezett a mentorprogramomra ez egy személyreszabott fotós képzés amiben szigorúan az alapoktól kezdve építjük fel  a fotós tudást, hogy teljes tudatosságot adjon a szakmában, és ami korábban csak véletlenül sikerült egy fotón azt a képzés után tudatosan is reprodukálható legyen. Bence volt az egyik legügyesebb, legrendesebb tanítványom eddig.

A műsort szerencsére nem csak a tévében adták le így nem merült feledésbe a játékidő végeztével. Egy kedves menyasszonyom megtalálta az interneten így akár ti is vissza tudjátok nézni online A mi szekciónk 4:30-tól idnul és kb 5 perces. 🙂

Nagyon büszke vagyok Bencére! Az ő képeit az alábbi linken nézhetitek meg: