Szerelem kilátással: Vera és Tamás, esküvő a Pilisben

Bár az esküvői fotókat a köztetek lévő szerelem teszi beszédessé, nagyon sokat adhat sorozatotokhoz, ha jól megválasztott helyszíneken készülnek a képek. Utóbbi különösen igaz a kreatív fotózásra, ahol Verával és Tamással jártunk be új magasságokat a témában. Szó szerint. 🙂 Ugyanis úgy döntöttek, esküvőjüknek a Pilis festői hegycsúcsai, meredek szirtfalai és csöndes tisztásai szolgálnak majd díszletül.

Vera és Tamás esküvője annak ellenére adott rendkívül sokat a választott tájjal a sorozathoz, hogy viszonylag rövid időt ölelt fel (maximum hat órát töltöttem velük a ceremónia napján). Ennek ellenére a Pilis vonulatai az első pillantást megörökítő fotótól kezdve szinte végtelenné tették a perceket, hála a környezet erős vizualitásának.

Ennél a már felidézett első pillanatnál ráadásul semmi bonyolultra nem volt szükségünk. Kiállítottam a vőlegényt a szirt szélére, lassan odasétált hozzá a menyasszony, és befotóztuk a találkozás boldog pillanatait. Mindehhez azonban társult a fű nyári zöldje, a feltáruló táj végtelensége, ami teljesen átalakította az összhatást. Hála az érintetlen természetnek, a sorozat további képeit is sikerült úgy izgalmassá formálni, hogy azok mégis teljes nyugalmat és harmóniát sugároznak.

Persze, mindehhez szükségem volt egy rendkívül aranyos, kedves párosra is, akikkel öröm volt a fotózás. 🙂

Szeretném megköszönni a felkérést és a bizalmat, még egyszer sok boldogságot kívánok!

Tetszett, amit olvastál?

Ismerkedj meg esküvőfotózásaim világával! Amennyiben kérdésed van, küldj üzenetet, örömmel válaszolok!

Gábor

Szólj hozzá!

Az e-mail címdet bizalmasan kezeljük. A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező!

2 × 3 =