Páros fotózás az olasz csizma sarkán

Az esküvői sorozatok mellett szívesen készítek páros fotókat is. Az utóbbi időben több olyan felkérésem is akadt, ahol külföldi úti célok felé vettük közösen az irányt. Ezek közül is az egyik kedvenc fotós-kalandom az olasz csizma sarkánál található Bari és Polignano a Mare volt, ahová Dáviddal és Renivel utaztam a tél végén.

Utazz fotóssal, így a Dolce Vita élmény mellett klassz emlék is készül! 😉

A három nap lehetővé tette, hogy egymástól távolabb található helyszíneken, több napszakban, különböző időjárási viszonyok mellett készítsünk képeket, így a sorozat változatos és egyedi hangulatú lett.

Reni sminkesként dolgozik, a véletlen pedig úgy hozta, hogy a fotózás alatt az egyik menyasszony, akinek az esküvői sminket készítette Polignano-ban volt nászúton, így kaptam az alkalmon és velük is készítettem egy anyagot Bari szűk és hangulatos utcácskáin. Xéniék fotóiból is hozok majd egy válogatást hamarosan! 😉

Mielőtt belelapozol a képekbe, két fontos tudnivaló:
  1. Nem, nem kerül egy kisebb vagyonba egy ilyen fotóssal közös utazás. Tényleg nem. 🙂 A páros fotózások alapdíjából indulok ki, amihez persze társul a kiszállás és a rendelkezésre állás összege, de a végösszeg minden esetben teljesen élhető. Ráadásul, így olyan fotóitok lesznek az utazásról, amiket biztosan szívesen lapoztok fel közösen egy hideg estén a kényelmes kanapétokon ülve. 😉 Pontos összegért kérjetek egyedi ajánlatot.
  2. Érdemes külön napszakot, napot fenntartani a fotózásnak és a kirándulásnak. Ha olyan helyszínre megyünk, amit ismertek, amihez kötődtök, a dolog pofon egyszerű: ott készítünk képeket, mert szívetekhez nőtt. Majd nézelődünk. Míg ha újdonság az úti cél, érdemes egy nap bejárni a látnivalókat, majd egy következő napon a megbeszélt helyszíneken elkészíteni a képeket. Így lehetőségetek lesz kiélvezni az úti célt, majd pedig nyugodtan átadhatjuk magunkat a fotózásnak, hogy biztosan meglegyenek a fotók, amik magukba zárják a kirándulás hangulatát.

Szóval, irány Bari, Polignano drámai sziklás tengerpartja és a kisvárosok éjszakai fényei.

 

Kedvet kaptál egy fotós utazáshoz?

Küldj üzenetet a honlapom segítségével vagy írj az info@debergabor.hu e-mailcímre!

Gábor

Szólj hozzá!

Az e-mail címdet bizalmasan kezeljük. A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező!

18 − 17 =