Az óvó néni, a gyerekek és a hangulatos városi utcák találkozása – Eszter és Isti esküvője

Vegyünk egy aranyos párt, adjunk hozzá egy csapat lelkes gyermeket, tündéri köszönőajándékot, majd az egészet fűszerezzük meg egy látnivalóktól hemzsegő, szuper vidéki város szűk utcáival a tökéletes végeredményért. Ez volt Eszter és Isti esküvői fotózásának receptje, ahol környezet és őszinte pillanatok kéz a kézben jártak.

A jó helyszín öltöztet

A hibátlan esküvői fotók mondanivalóját a köztetek meglévő szerelem adja, de ahogy a násznépnek, úgy a leendő albumotok képeinek sem árt az ünnepi viselet. Erről gondoskodnak a helyszínek, ahol nem baj, ha bejárható távolságon belül több, különböző hangulatú részlet található.

Eszter és Isti választása Veszprémre esett, ami egy jól fotózható, sokarcú város, ami ideális, ha esküvői képekben gondolkozunk.

A magával ragadó régi belváros, a Benedek-hegy, a hatalmas park, a veszprémi vár kiváló hátteret nyújt ugyanis a fotóknak, amelyek könnyed sétatávolságokra találhatóak egymástól. Így nappali és esti képeket is készíthettünk anélkül, hogy a fizikai igénybevétel megfakíthatta volna a mosolyokat.

Ennél a pontnál kiemelnék egy fontos tudnivalót: egy egész napos fotózás amellett, hogy közös élmény, komoly erőbedobást is igényel a képek főszereplőitől. Lélekben jobb úgy készülnötök, hogy ez bizony kicsit olyan, mint a tökéletes bikini-alak megszerzése: ahhoz, hogy elégedetten nézegesd a végeredményt, keményen meg kell dolgoznod érte a kezdeteknél.

PRO TIPP:

a táskátokban legyen: csoki, víz, fájdalomcsillapító. Még sosem zavart senkit, ha nem kellett, de életmentőnek bizonyult, ha igen.

Az esküvői fotókat végül a helyszínek mellett egy csapat gyerkőc, valamint az általuk készített ajándékok tették tökéletessé. Eszter óvó néni, és élete nagy napjába szeretett óvodásait is bevonta. A kicsik egyedileg készített, festett kavicsokkal lepték meg a menyasszonyt, mindegyiken egy-egy üzenettel, melyeket ők választottak ki. A kedves ajándékokat Eszter elhozta a fotózásra, így azok is bekerültek az albumba. Természetesen az ovis csoport sem maradhatott le a sorozat képeiről. A gyerkőcök lelkesen álltak be egy nagy csoportképhez a szertartás napján, amit egy vidám, közös ugrálással tettünk természetessé. 🙂

U.i.:

ha szeretnél magatoknak is ilyen változatos, nyugodt fotóanyagot készíttetni az esküvőtökről, válassz külön napi kreatív fotózást. A szertartás napjának izgalmai közé ennyi mindent nem tudunk betervezni, de ha van egy napunk, akkor a szíveteknek kedves helyszíneken idegeskedés nélkül, szabadon készülhetnek rólatok a képek.

Ebből hoztam egy kis válogatást mutatóba.

Tetszett, amit olvastál?

Ismerkedj meg esküvőfotózásaim világával! Amennyiben kérdésed van, küldj üzenetet, örömmel válaszolok!

Gábor

Szólj hozzá!

Az e-mail címdet bizalmasan kezeljük. A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező!

3 × 2 =