Lendületes, divatos és nagyon szerelmes esküvői sorozat a Kopaszi-gáttól a kivilágított Várkert Bazárig

Mona és Csaba egy fiatal pár, akik Németországból érkeztek haza az esküvőjükre, amit a családhoz közel, Dunabogdányban tartottak. Bár a folyópartnak, a helyi templomnak és az étteremnek is megvolt a saját hangulata, ők úgy döntöttek, hogy a külön napi esküvőfotózás színhelye Budapest lesz. A képek iránti elkötelezettségüket már az is jól mutatta, hogy Mona a határtalan energia mellett egyből két ruhát is hozott magával az alkalomra. A végeredmény egy Kopaszi-gátnál megkezdett fotózási maraton lett, ahol egymást követték a klassz képek sok mosollyal, kimeríthetetlen játékossággal, dögös beállásokkal vagy épp végtelen gyengédséggel. Lánchíd, vár, éjjeli Várkert Bazár – igazi álomtémák egy remek párral.

Több mint száz esküvővel a hátam mögött ritkán lep meg egy-egy páros. De Mona és Csaba a fotózás iránti elkötelezettségükkel sikerrel jártak. 🙂

Négy órán át jártuk a várost, ami azért elképesztő, mivel sokakat már a második óra után győzködnöm kell (mert éhesek, fáradtak, mennének), hogy még egy-két érdekesebb helyszínt, pózt, fényhatást nézzünk meg.

Mindezt olyan kimeríthetetlen kitartással és lelkesedéssel tették, ami profi modelleknek is becsületére válna.

A menyasszony nagyon trendi és divatos a fotókon. A hátul hosszabb, elől rövidebb ruha teret engedett a nőiességének, amit csak fokozott a laza, kiengedett frizura. Utóbbiba bele-bele kapott a szél, feldobva ezzel az összhatást.

A lelkesedésüket látva szívesen nyújtottam el a fotózást, egyetlen kérésem volt csak az este közeledtével: várjuk meg a Várkert Bazár fényeit, amit már rég kinéztem egy sorozat hátterének.

És milyen jól tettük, hogy kivártuk! Bár a Lánchídnál is születtek erős képek, az abszolút kedvenceket az éjszakai helyszín adta. Itt a menyasszony és ruhája főszereplésével készítettünk mozgalmas, lendületes fotókat.

Kicsit bevillantottam a vakuk segítségével, így még jobban kiemeltem az alakot, leválasztottam a háttérről: ezzel meg is lett az ideális beállítás.

A várban kicsit játszottunk a naplemente sárga, kontrasztos fényével, így sikerült ott is néhány egyedi fotóval gazdagítani az anyagot.

U.i.: Ha több helyszín is szimpatikus, szívesen teret engednél a kísérletezésnek a ruhánál, fényeknél, beállításoknál, szervezd külön napra a kreatív fotózást. Így nem köti meg a kezeteket a ceremónia időpontja, plusz a stressz is kevesebb lesz, ez pedig a fotókon is meghálálja magát.

Belenézel?

Monika_es_Csaba from Gabor Deber on Vimeo.

Tetszett, amit olvastál?

Ismerkedj meg esküvőfotózásaim világával! Amennyiben kérdésed van, küldj üzenetet, örömmel válaszolok!

Déber Gábor

Szólj hozzá!

Az e-mail címdet bizalmasan kezeljük. A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező!

12 + 2 =