Jegyesfotózás: az önfeledt esküvői fotók előszobája

A szaktudáson túl, van egy titkos összetevő, ami nélkülözhetetlen ahhoz, hogy felszabadult, klassz fotók készülhessenek rólatok. Ez az a koncentrált figyelem, amit nektek szentelek. Ehhez lényeges a jegyesfotózás, ahol összeismerkedhetünk, átbeszélhetjük, mit szeretnétek viszontlátni a képeken, mi az a stílus, aminek örültök. Kipróbálhatjátok a pózokat és témákat, amivel megtöltjük majd az esküvői albumot. Ha úgy döntötök, engem bíztok meg a képeitek elkészítésével, akkor a hibátlan felvételek mellett segítségetekre leszek néhány tippel és trükkel, hogyan lehettek úrrá a rohanáson, az esetleges váratlan helyzeteken. Úgy, hogy ebből a képeken se látszódjon semmi.

Ismerkedj meg jegyesfotóimmal!

Milyen is egy jegyesfotózás?

Ezt az alkalmat a fotók elkészítése mellett annak szenteljük, hogy megismerjük egymás gondolkodásmódját, elképzeléseit. Egy-másfél órás közös beszélgetés, séta az előzetes találkozó után, ahol kötetlenebb időbeosztással és viseletben, egy alkalmas helyszínen kidolgozzuk a koncepciót, plusz szép, közös fotók is készülnek rólatok. Fotósként tudom, hogy mitől lesz jó egy kép, ti tudjátok, mit szeretnétek, és ha elég időt töltünk együtt, megtaláljuk a közös nevezőt. Azt, hogy mi áll jól nektek a képeken és mi teszi majd egyedivé a beállításokat.

Mire kell figyelni, ha szép,
természetes hatású esküvői képeket készítünk?

Megfelelő időzítés

A kinti helyszínek esetében az esti órákban, 17-20 óra között lehet a legszebb képeket készíteni. Mivel a szertartások általában más időpontban vannak, így a legjobb, ha kis távolságon belül ugyanúgy elérhető zöld terület vagy egy hangulatos tér, mint beltér. Ezeknél ugyanis van árnyék a fotózáshoz.

Helyszín

Esküvői helyszínnek érdemes olyat választani, amihez kötődtök, emlék fűz benneteket, vagy azonosulni tudtok a stílusával, hiszen így érzelmekkel töltődnek fel az ott töltött pillanatok (és persze ahogy már szó volt róla, legyen árnyék is a képek miatt).

Időkeret

Érdemes reális időbeosztással tervezni a napot és a fotózást, így biztosan nem lesz csúszás és rohanás. Hagyjatok rá bőven az időkre, így minden rendben lesz.

Tetszett amit olvastál?

Kérj személyre szabott ajánlatot!

Vagy oszd meg ismerőseiddel az oldalt! Mert jó dolgot megosztani jó!