Jegyesfotózás: az önfeledt esküvői fotók előszobája

A szaktudáson túl, van egy titkos összetevő, ami nélkülözhetetlen ahhoz, hogy felszabadult, klassz fotók készülhessenek rólatok. Ez az a koncentrált figyelem, amit nektek szentelek. Ehhez lényeges a jegyesfotózás, ahol összeismerkedhetünk, átbeszélhetjük, mit szeretnétek viszontlátni a képeken, mi az a stílus, aminek örültök. Kipróbálhatjátok a pózokat és témákat, amivel megtöltjük majd az esküvői albumot. Ha úgy döntötök, engem bíztok meg a képeitek elkészítésével, akkor a hibátlan felvételek mellett segítségetekre leszek néhány tippel és trükkel, hogyan lehettek úrrá a rohanáson, az esetleges váratlan helyzeteken. Úgy, hogy ebből a képeken se látszódjon semmi.

Ismerkedj meg jegyesfotóimmal!

Mire kell figyelni, ha szép,
természetes hatású esküvői képeket készítünk?

Megfelelő időzítés

A kinti helyszínek esetében az esti órákban, 17-20 óra között lehet a legszebb képeket készíteni. A legjobb, ha kis távolságon belül ugyanúgy elérhető zöld terület vagy egy hangulatos tér, mint beltér. Persze, az esküvőn jobb ha nem hagyjátok egyedül a násznépet hosszú időre, ezért lehet a kreatív fotózást akár külön napra is kérni.

Helyszín

A fotózás helyszínéül érdemes olyat választani, amihez kötődtök, szép emlék fűz benneteket, vagy azonosulni tudtok a stílusával, hiszen így érzelmekkel töltődnek fel az ott töltött pillanatok. Fontos, hogy árnyékos részek is álljanak rendelkezésre a legjobb közeli fotók érdekében.

Időkeret

Az esküvő napját valamint a fotózást érdemes szellős időbeosztással tervezni, így biztosan nem lesz csúszás vagy rohanás. Az aznapi kreatív fotózásra nettó 2 órát érdemes elkülöníteni, a jegyesfotózáson 1-1,5 óra is szuper sorozatok születnek.

Tetszett amit láttál?

Kérj személyre szabott ajánlatot!

Vagy oszd meg ismerőseiddel az oldalt! Mert jó dolgot megosztani jó!