A fülig érő mosolyok ereje: álomesküvő az Alföldön Évivel és Józsival

Józsi és Évi a lajosmizsei Új Tanyacsárda stílusosan múltidéző birodalmát választotta nagy napjuk helyszínéül. A természetközeli rendezvényközpont lovardával, hatalmas parkkal, gyönyörű épületekkel rendelkezik. Ezek hangulatát fokozta tovább az elegáns dekoráció, de mégsem ettől volt különleges a szertartás, hanem attól a teljes összhangtól, őszinte meghittségtől, amit a páron éreztem.

A nap két főszereplője tökéletesen egy hullámhosszon rezgett, bónuszként pedig egész nap fülig ért a szájuk. Ez a légkört is meghatározta, mosolyuk, vidámságuk rám is átragadt. Egy ilyen fotózás utómunkálatait kemény munkának érzi a fotós, hiszen sok figyelmet, időt, koncentrált figyelmet igényel a képek retusálása, azonban itt szó sem volt ilyesmiről. Egyszerű pszichológia van ugyan a hátterében – ha elemi érzelmet látunk, lemásoljuk, legyen szó ásításról vagy épp mosolyról –, de csodákra képes: egyszer csak azt vettem észre, hogy otthon a fotóikat én is fülig érő mosollyal szerkesztem. Annyi kellett mindehhez, hogy két boldog mosoly nézzen rám folyamatosan a monitorról. Nem tűnik nagy dolognak, mégis sokan hagyják, hogy a stressz száműzze a derűt az arcukról a fontos pillanatokban. Ezt már csak azért sem érdemes hagyni, mert végül minden tekintetben meghálálja magát a dolog. Tudom, könnyű mondani, de tényleg megéri megpróbálni. Ritkán érezni olyan átütő energiát két emberen, mikor ez végül tökéletesen sikerül, és nem is kell hozzá más, mint önfeledten örülni a pillanatnak.

Nagy násznép, meghitt hangulat

A fülig érő mosolyok ebben az esetben tényleg mindent meghatároztak, hiszen bár viszonylag nagy vendégsereggel zajlott az esküvő, megőrizte azt a közvetlenséget, ami általában maximum 50 vagy 60 fős rendezvények sajátja

A napot reggel kilenckor kezdtük a lánykikéréssel, néhány meghitt családi fotó után pedig birtokba vettük a zöld területeket, épületeket, majd legvégül megálltunk a lovardánál is. Utóbbi helyszínen egy mindig éhes hátasnak köszönhetően elkészültek az esküvő legvidámabb képei is, ugyanis a ló úgy döntött, hogy a menyasszonyi csokrot is meg lehet kóstolni.

Ez szerencsére azért nem történt meg, de a képek rendkívül aranyosak lettek. A kreatív fotózás után következett a ceremónia, az események késő délutánig tartottak.

A pár nemrég tért vissza toszkán nászútjáról, ahonnét egy palack vörösbor a fotóst is várta. 🙂 Nagyon örültem, hogy ennyire tetszettek a képek, hiszen számomra is nagy élmény volt az esküvőjük. Köszönöm a felkérést és hogy részese lehettem a boldogságuknak!

Tetszett, amit olvastál?

Ismerkedj meg esküvőfotózásaim világával! Amennyiben kérdésed van, küldj üzenetet, örömmel válaszolok!

Gábor

Szólj hozzá!

Az e-mail címdet bizalmasan kezeljük. A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező!

4 × 3 =