A fotókönyv: esküvői emlékeitek méltó kerete

A mai digitális világban kell valami hagyományos ami kézzel fogható és mégis expluzív. Az okostelefonok elterjedésével az emberek rengeteg képet csinálnak nap mint nap amik elkészülnek és elfelejtődnek vagy elvesznek a számítógép rendszerében. Az esküvőnek viszont súlya van. Az őszinte pillanatokat a boldogságot pedig hozzá méltó formába kell önteni ami legszebb megtestesítője egy prémium kategóriás fotókönyv. Válaszd ki az albumod leginkább hozzád illő borítóját az alábbi linken. Én pedig gondoskodom az elegáns belsőről, és így az emlékeitek a hozzájuk passzoló expluzív formában, időtálló módon lesz elérhető számotokra.

Szeretnétek egy ilyen elegáns, értékálló formában megőrizni a legszebb pillanataitokat, vagy hadjátok elkallódni a képeket a számítógép tekervényes zegzugaiban?

A fotókönyveket készítő partnerem munkájáról itt találsz információkat!

Hogyan készül a fotókönyv?

Leválogatjátok a kedvenc fotóitokat

Az esküvő után, a kész anyagban megjelölitek 50-60 kedvenc képeteket amik nem maradhatnak ki az albumból és kiválasztjátok a gyártó oldalán a legszebb borítót, majd meg írjátok nekem azt is mekkora méretű könyvet szeretnétek.

Megszerkesztem az albumot

A megjelölt képekhez a szerkesztés során néhány további fotót választok, amivel dizájn, kombináció és összkép tekintetében is elnyerik a lapok a végleges formájukat. A kész belső layoutot pedig elküldöm nektek ellenőrzésre a gyártás indítása előtt. A szerkesztés kb két hetet ölel fel.

Elkészítik az albumot

Miután a látványtervet jóváhagytátok, az Antalpotobooksnak legalább három hétre van szüksége a könyv legyártásához, postázásához. Kivétel ez alól a karácsonyi roham időszaka. Ha szeretnéd, hogy az album ott legyen a fa alatt, azt érdemes legkésőbb november elején megrendelni!

Nézegess fotókönyvet velem!

Kis film egy elkészült albumról

Tetszett amit láttál?

Kérj személyre szabott ajánlatot!

Vagy oszd meg ismerőseiddel az oldalt! Mert jó dolgot megosztani jó!