A fotókönyv: esküvői emlékeitek méltó kerete

Az esküvőkre különösen igaz a régi mondás: minden épp csak annyira jó, mint a legolcsóbb hozzávalója. Ha az időtöket és a pénztárcátokat nem kímélve állítottátok össze a részleteket, kiegészítőket, helyszínt, a szolgáltatók listáját, akkor ugyanígy érdemes a fotókönyveteket is kiválasztanotok. Ez lesz ugyanis, ami tényleg kézzelfoghatóvá teszi majd a pillanatokat, keretet ad az emlékeiteknek. Saját párjaimnak én ezt a szlovákiai székhelyű Antal Fotobooks szolgáltatásaival, termékeivel állítom össze. Itt számtalan méret, borító és belívanyag áll rendelkezésetekre a tökéletes könyv összerakásához.

A családi vállalkozás minden albumot ugyanolyan gondos munkával, kézzel készít el. Idén áprilisban Szlovákia államfője az ő albumukban vitte el  Filip Kulisev fotográfus munkáit Ferenc pápának állami ajándékként, így a minőségre biztosan nem lesz panaszotok. A weboldalukon minden további információt megtalálhattok, de ha kérdésetek van, tegyétek fel, örömmel válaszolok!

A fotókönyveket készítő partnerem munkájáról itt találsz információkat!

Hogyan készül a fotókönyv?

Leválogatjátok a kedvenc fotóitokat

Az esküvő után, a kész anyagban megjelölitek 50-60 kedvenceteket.

Megszerkesztem az albumot

A megjelölt képekhez a szerkesztés során néhány további fotót kiválasztok én, amivel dizájn, kombináció és összkép tekintetében is elnyerik a lapok a végleges formájukat.

Elkészítik az albumot

A szerkesztés két hetet ölel fel, miután a látványtervet jóváhagytátok, az Antal Fotobooksnak legalább három hétre van szüksége a könyv legyártásához. Kivétel ez alól a karácsonyi roham időszaka. Ha szeretnéd, hogy az album ott legyen a fa alatt, azt érdemes legkésőbb november elején megrendelni!

Nézegess fotókönyvet velem!

Kis film egy elkészült albumról

Tetszett amit olvastál?

Kérj személyre szabott ajánlatot!

Vagy oszd meg ismerőseiddel az oldalt! Mert jó dolgot megosztani jó!