Ezerarcú esküvő kastélyra hangolva: Viven és Tomi

Bár szinte mindenkinek más és mást jelent a változatosság, abban általában egyetértenek a párok, hogy az esküvői kreatív sorozatuknál beállításokban és helyszínekben ez az, amit keresünk. 🙂 Míg vannak, akik mindezt egy város több pontján vagy akár több környező településen szeretnék megtalálni, akadnak olyan menyasszonyok és vőlegények, mint Vivien és Tomi, akik egy ezerarcú rendezvényhelyszínen álmodják meg mindezt. Esküvőjüket a csodaszép bikali Puchner Kastélyszállóban tartották, ahol az őszinte mosolyokban egyező, hangulatukban, beállításukban pedig egyedi fotókat készítettünk kül- és beltéren egyaránt.

Mielőtt még valaki azt hinné, nem a külön napi, több helyszínt érintő fotózások és a változatos kialakítású, de egy helyszínes, aznapi esküvőfotózás között szeretnék győztest hirdetni. Mindegyik önálló világa az esküvőknek, saját erősségekkel és odafigyelnivalókkal. Ami megfontolandó, hogy ha az esküvő napján készítjük a képeket, akkor nem érdemes túl sok eltérő helyszínt összezsúfolni, mert a nap úgyis sűrű lesz, számtalan váratlan helyzet adódhat. Ha ezt még ez a rohanás is tetézi, akkor sokkal nehezebb ellazulni a fotókon.

Ilyen esetekben kimondottan szeretem azokat az esküvőket, ahol a várostól távol, egy helyen gyűlik össze a násznép, egy helyen történnek meg az események. Persze, ehhez jól megválasztott rendezvényhelyszínre van szükség, ahol megfelelő környezet áll rendelkezésre az elképzelések megvalósítására. Vivien és Tomi választása ebben a tekintetben a Puchner Kastélyszállóra esett, ahol a XIX századi, újklasszicista épületen át, a reneszánsz kastélyon keresztül a XVIII. századi udvarházig minden megtalálható. Plusz, szép kert és napszaktól függetlenül klassz fények (vagy tűző nap esetén összefüggő árnyékos részek) segítik a munkát.

Ennek előnye, hogy szinte bármikor készíthetünk közös fotókat a párról, amihez nem kell messzire se menni. Így akár rövid kiegészítésekkel, több nekifutással is fotózhatunk, amíg a ceremóniamester leköti, irányítja a vendégeket.

Legyen szó a hangulatos, szinte már belső kertre emlékeztető bálteremben készített fotókról vagy a napnyugta fényeivel játszó kerti felvételekről, mindenhol sikerült megtalálni egy apró kis részletet, ami pluszt adott a beállításokhoz.

Egy helyszínnel is végtelenül változatos sorozat készült, bár erről ítélj magad a mostani a kis válogatás tükrében! 😉

Köszönöm a felkérést és a bizalmat, még egyszer sok boldogságot kívánok!

Tetszett, amit olvastál?

Ismerkedj meg esküvőfotózásaim világával! Amennyiben kérdésed van, küldj üzenetet, örömmel válaszolok!

Gábor

Szólj hozzá!

Az e-mail címdet bizalmasan kezeljük. A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező!

16 + 20 =