Esküvőfotózás csomagok, karácsonyi akcióban!

Lepd meg magatokat őszinte és boldog esküvőfotókkal, még az idei árakon! Albumokhoz beváltható kuponnal, vagy téli-tavaszi időpont esetén ajándék külön napi kreatív fotózással 40.000 Ft értékben. Az akció december 15-ig tart.

Képekbe zárt, őszinte történetek: ajándék szemnek, szívnek 😉

Egy helyszín, ami fontos számotokra, apró kiegészítők, díszek, ruhák, amelyek mesélnek arról, milyen emberek vagytok, hogyan látjátok a világot. A köztetek lévő szerelem, mosolyok, érintések, a szüleitek örömkönnyei, barátok és a család gratulációi. Ezek azok a személyes részletek, amelyek élettel töltik majd meg az esküvőtök napját.

Hogy miként élitek meg, csak rajtatok múlik. Az, hogy hogyan fogtok minderre emlékezni, viszont már a fotósotokon is.

A megismételhetetlen pillanatok képekbe zárását, az események történetté formálását ugyanis az ő szaktudására, látásmódjára bízzátok.

Ezért az egyetlen út, hogy olyan szakembert kértek fel a feladatra, akinek a tudásában bíztok, akinek a stílusa közel áll hozzátok.

Milyen fotókat készítek?

Letisztult, laza eleganciával készítek képeket fiatal, dinamikus pároknak, vagy már kisgyermekes családoknak. Azoknak, akiknek fontos, hogy saját személyiségük és érzéseik tükröződjenek vissza a fotókon, akik szeretnek nagyokat nevetni és tudnak örülni az élet apró dolgainak, egymásnak, az elkapott részleteknek.

Amennyiben ezt a látásmódot keresed esküvői fotóitokhoz, most karácsonyi akcióban foglalhatod le szolgáltatásaimat december 15-ig

Mivel készültem számodra?

#1 December 15-ig még a jelenlegi árakon rendelheted meg esküvőfotós csomagjaimat.
Felejthetetlen képmesék – Prémium csomag

Komplett és minden területet lefedő esküvőfotós szolgáltatásaim 12 órás rendelkezésre állással, jegyesfotózással és külön napi kreatívfotózással 299.000 Ft helyett még a jelenlegi 290.000 Ft-os áron lehet a tiétek.

A legnagyobb csomag esetében limitált korán kelő kedvezmény: az első 3 akciós foglalást közepes csomag áráért 290.000 Ft helyett 250.000 Ft-ért adom a főszezon dátumaira is! Ne maradj le! 😉

Képekbe zárt, őszinte történetek – Deluxe csomag

269.000 Ft helyett 250.000 Ft-ért foglalhatod le ennek komplett esküvői szolgáltatáscsomagnak egy  kisebb változatát, ahol a 12 órás rendelkezésre állást jegyesfotózással bővítettem.

Fotónyi boldogság – Alapcsomag

Legkedvezőbb árú ajánlatomban a későbbi 249.000 Ft-os ár helyett még 220.000 Ft-ért rendelheted meg a fotószolgáltatást 12 órás rendelkezésre állással.

#2 Egy téli / tavaszi meglepetés

Amennyiben a januártól április végéig terjedő előszezonban tartjátok meg az esküvőtöket, amihez engem kértek fel fotósotoknak, akkor a december 15-ig beérkező foglalások esetén mindegyik csomaghoz ajándékba adom a külön napi kreatív fotózást (a nagy csomagoknál ez nem kombinálható a korán kelő kedvezménnyel).

Az ajándék értéke: 40.000 Ft

#3 Ajándék albumkupon

A csomag fajtájától és az esküvő időpontjától függetlenül minden új foglaláshoz jár december 15-ig egy Esküvői albumokhoz felhasználható kupon 10.000 Ft értékben, amit bármely nálam készített fotókönyvhöz beválthattok.

Ismerkedj meg ezzel a világgal munkáimon keresztül!

Hogyan jutunk el a felkéréstől a csodaszép esküvői fotókig?

Szeretnéd megnézni részletes árlistám?

Foglalnál? Küldj üzenetet!

Ne maradj le!

Az akcióból még vissza van:
  • 00

  • 00

  • 00

  • 00

Gábor

Szólj hozzá!

Az e-mail címdet bizalmasan kezeljük. A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező!

tizenhárom + tizenkettő =