Esküvő sok-sok gyerkőccel, vintage hangulatban – Berni és Tomi

Vajon megfér-e egymással egy vintage hangulatú esküvő és a Miki egeres menyecskeruha, mindez egy rusztikus szőlőbirtokon, sok-sok gyerkőccel és animátorokkal fűszerezve? Hát, ha Berni és Tomi Nagy Napjáról beszélünk, akiknek júliusban fotóztam az esküvőjét, a válasz egyértelmű: meg, de mennyire! Az eseménynek a Rókusfalvy szőlőbirtok lugasai szolgáltak csodálatos díszletéül, ahol egy nap erejéig testközelből tapasztalhatta meg minden vendég, hogy ha mindenki úgy akarja, akkor a gyerek bulit és a dizájnos, modern házasságkötést csak egy hajszál választja el egymástól. Erről az esküvőről hoztam a mostani alkalommal egy kis válogatást.

A pár a fotók mögött

Berni és Tomi egy nagyon aranyos páros, akikkel először az Őszi Esküvőkiállításon találkoztam. Beszélgetést felkérés követett, majd egy közös reggeli mellett átbeszéltük az esküvőfotózásuk minden részletét.

Először nem is értettem a dolgot, amikor Berni körülbelül így fogalmazott: „Gábor, ez nem is igazán esküvő lesz. Inkább egy óriási gyerek buli vacsorával és tortával, aminek a közepén van egy kis szertartás is.”

Azután eljött az esküvő napja és minden értelmet nyert. Egyrészt Berniéknek is van már két aranyos gyerkőcük, akikre nagyon figyeltek, de a meghívott családok asztalainál is üldögélt 3-4 gyermek, akiket egy percig sem hagytak unatkozni. Erről egy komplett játszósarok és az animátor lányok gondoskodtak.

Esküvő a szőlőhegyen

A szertartásra gyönyörű helyen, a Rókusfalvy birtok szőlőlugasa előtt került sor. Az esküvőt Berniék vintage stílusban álmodták meg, amihez a rusztikus helyszín ideális választást jelentett. Az esetek többségében esküvőfotósként éttermekben, báltermekben, kastélyokban dolgozom, így a váltást én is nagyon élveztem. A dress-code mindössze egy nadrágtartót írt elő, ami egy csapásra oldotta meg az egységes, tematikus megjelenés problémáját és csempészett egy kis bohém eleganciát a napba, aminek minden perce a közös ünneplésről szólt.

A sminket Gali Renáta készítette a menyasszonynak, ami mindig megnyugvás a számomra. Reni személyével ugyanis biztos lehetek abban, hogy nemcsak szép és a fotók készítése szempontjából előnyös smink készül a nap egyik főszereplőjének, de a készülődés is biztosan nyugodtan telik majd.  Nem tudom hogyan, de Reninek megvan az a különleges képessége, hogy a nap folyamán felmerülő problémákat észrevétlenül oldja meg. És itt most nem a sminkről beszélek. Eddig még egyetlen olyan esküvő sem volt, ahol együtt dolgoztunk és csúszás vagy idegeskedés lett volna. Történhetett bármi, bármelyik részlettel, valahogy mindig elsimította a dolgokat, ami ebben a szakmában fontos, hiszen a stressz nagyon látszik a fotókon.

Még egyszer sok boldogságot!

Tetszett, amit olvastál?

Ismerkedj meg esküvőfotózásaim világával! Vagy, ha kérdésed van, küldj üzenetet!

Déber Gábor

Szólj hozzá!

Az e-mail címdet bizalmasan kezeljük. A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező!