Esküvő egy lenyűgöző és rendíthetetlen tanúval – Móni és Imi

Bár a ceremónia meghittségét az őszinte és boldog pillanatok adják, legalább ennyire fontos, hogy hol mondjátok ki végül a boldogító igent. Móni és Imi helyszínválasztása telitalálat volt. A közös történetük legnagyobb pillanatához méltóan grandiózus környezetet választottak: a templomi esküvőt követően ugyanis az egri Bolyki Pincészet lenyűgöző sziklafala állt rendíthetetlen tanúként polgári ceremóniájuk hátterében.

Móni és Imi esküvőjére Egerben került sor, ahol megannyi látványos helyszín segített keretet adni a nap történéseinek. Persze, egyetlen bel- vagy kültér sincs technikai megoldani valók nélkül, így itt is volt teendőm a látványos végeredményért. A templomi szertartásra például a bazilikában került sor, ahol csodálatos beltér segítette a munkát, míg az ilyen épületekben uralkodó félhomály olyan ellenfelet jelentett, amit ki kellett küszöbölni a képeken. Természetesen az ilyen helyzetek feloldására mindig ott van a táskámban több nagy fényerejű objektív, amelyekkel a részletek ilyen terekben is élettel- és színekkel telivé válnak.

A templomi esküvőt egy polgári szertartást követte, ráadásul nem is akármilyen környezetben. Az eseménynek ugyanis az egri Bolyki Pincészet adott helyet, ahol a hatalmas zöld terület és a borospincék mellett egy égbe szökő, függőleges sziklafal kínálta magát a fotózáshoz. A vacsora egy ennek a szomszédságában található, gyönyörű rendezvényteremben zajlott.

Ilyen hátterekkel – és ennyire kedves párral – öröm volt a munka, miközben egy aprócska „kollégám” is a segítségemre sietett. A násznép között volt ugyanis egy kisfiú, akit lenyűgözött a fényképezőgép, rendszeresen odajött hozzám, és bombázott a fotózással kapcsolatos kérdéseivel.

Annyira lelkes volt, hogy egy ponton azt mondtam neki: „figyelj, adok egy fényképezőgépet neked is, és akkor te is fotózhatsz!” Mondanom sem kell talán, hogy kapva kapott az alkalmon, lelkesen kattintgatott a masinával. Mikor aztán megnéztem, hogy mit is alkotott, leesett az állam: a mintegy 200, általa készített fotóból megközelítőleg 30 volt olyan jó, hogy felhasználjam a végső anyaghoz. Már csak a történet miatt is. 😉 Meg is nyugodtam kicsit: látom, hogy van utánpótlása a szakmának. 🙂

Szeretném megköszönni a felkérést és a bizalmat, még egyszer sok boldogságot kívánok!

Tetszett, amit olvastál?

Ismerkedj meg esküvőfotózásaim világával! Amennyiben kérdésed van, küldj üzenetet, örömmel válaszolok!

Gábor

Szólj hozzá!

Az e-mail címdet bizalmasan kezeljük. A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező!

19 − 15 =