Egy álom teljesült…

Még mielőtt megosztanám veletek ennek a képnek a történetét és azt, hogy milyen szerepet tölt be az életemben, had mutassam be a képen látható két úriembert. Bal oldalon Magyarország egyik legsikeresebb esküvőfotósa, Dégi Attila, középen pedig a világ legjobb és leghíresebb esküvőfotósa, Jerry Ghionis áll.

Jerry Attila jóvoltából látogatott el az Amerikai Egyesült Államokból Budapestre egy kétnapos szemináriumot tartani. Az oktatáson alátámasztotta és megerősítette azt, amit róla mondanak. Fantasztikus előadó, hihetetlenül kreatív fotós és egy remek ember. Az együtt töltött két nap felejthetetlen élmény volt számomra. Remélem, lesz még alkalmam tőle tanulni! Rendkívül gyakorlatias, hasznos képzés volt, de a legfontosabbnak mégis azt az érzelmi töltetet és alázatot tartom, amit tanúsított az esküvők és a munka iránt. Ő nem is csak fotós, hanem egy igazi varázsló!

És hogy miért is teljesült az álom?

Néhány évvel ezelőtt, amikor elhatároztam, hogy kezembe veszem az életem irányítását, kitűztem néhány célt. Az egyik, hogy abból tudjak élni, amit igazán szeretek. A másik, egyben a legnagyobb: hogy ott legyek a legjobb esküvőfotósok között. Most mosolygok magamban, mert nem teljesen így képzeltem. 🙂 Mégis nagyon örülök, mert nem mindennapi élményben volt részem. Szerencsésnek mondhatom magam, mert sok segítő barát áll mellettem a szakmán belül, a magánéletemben, sőt a megrendelőim között is.

Köszönöm nektek!

Déber Gábor

Szólj hozzá!

Az e-mail címdet bizalmasan kezeljük. A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező!