Csupa-mosoly őszi esküvő egy lenyűgöző párossal: Nasu és Balázs

Minden pár különleges és minden esküvőmet egyformán élvezem fotósként, de legszívesebben jó kedvű, kicsit bohém, fiatal pároknak a képeivel dolgozom. Miért? Mert ilyenkor sosincs hiány lendületből, aranyos izgulásból és nagy nevetésekből. Apróságok ezek, de nagy hatalommal bírnak: egyedivé és ünnepivé teszik a fotókat, mindenféle beállítottság érzete nélkül. Ez az a természetesség, amit minden fotómmal szeretnék megragadni. Ilyen volt Nasu és Balázs esküvője is, akik egy gyönyörű őszi napon házasodtak össze Budapesten. Ebből hoztam egy kis válogatást a mostani alkalommal.

Ismeretlen ismerősök

Nasuval, a testvérével és az anyukájával még az esküvőkiállításon találkoztunk. A forgatagban felfigyeltek az albumomra, ami nagyon megtetszett nekik, épp úgy, mint a stand, amivel a hétvégére készültünk. Érdekességként meséltem nekik arról, hogy a párom milyen sokat segített az előkészületekben és az építésben, de az igazi meglepetést nem a sztori, hanem a viszontlátás jelentette. Időközben befutott ugyanis a párom, akiről kiderült, hogy a menyasszony rég nem látott ismerőse.

Az öröm szerencsére teljesen nem söpörte el a szakmai bemutatkozást, egy kellemes beszélgetés után elérhetőséget cseréltünk, majd e-mailben egyeztettük a jegyes- végül az esküvőfotózások részleteit is.

Tavaszi szerelem 18 percben

Utólag visszanézve Nasuék jegyesfotóit, tökéletes az idill: gyönyörűen virágzó fák, hatalmas mosolyok, tökéletes összhang. Soha senki sem mondaná meg (és ez így van jól), hogy minderre 18 perc állt rendelkezésünkre, mert utána elmosott minket az eső.

Az ilyen esetekben jön jól a rutin, illetve az, ha olyan csodálatos embereket kell fotózni, mint Nasuék. Egyből megvolt a közös nevező a témákról, helyszínekről, beállításokról, aminek hála egy szempillantás alatt megszületett 30, szuper fotó.

Jegyesfotók – kis galéria

Az esküvőt szeptemberben tartották Budapesten, ahol hangulatos készülődést követett vidám szertartás. A kreatívfotókhoz helyszínnek a Várkert Bazárra esett a választásunk.

Köszönöm a bizalmat és a felkérést, még egyszer sok boldogságot!

Válogatás az esküvőfotókból

Tetszett, amit olvastál?

Ismerkedj meg esküvőfotózásaim világával! Amennyiben kérdésed van, küldj üzenetet, örömmel válaszolok!

Déber Gábor

Szólj hozzá!

Az e-mail címdet bizalmasan kezeljük. A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező!