Az esküvői slideshow: egy történet vége, és egy másik kezdete

A számotokra tökéletes esküvői fotós kiválasztása összetett folyamat. Fontos, hogy szimpatikus legyen a választott szakemberetek személyisége, a megjelenése, hiszen a legtöbb időt a Nagy Nap szolgáltatói közül ő fogja veletek tölteni. De természetesen, a legfontosabb a látásmódja és hogy mennyire képes egyenletes minőségben elkészíteni a fotókat. Van egy egyszerű módja, hogy gyorsan képet kapjatok erről. Hogy mit kell figyelned? Erről szól a bejegyzés.

Talán nem meglepő, de ha szeretnél tisztába kerülni egy fotós képességeivel, akkor a legegyszerűbb, ha végignézitek az anyagait. A trükk annyi, hogy ne csak azokat nézzétek át, amik kint vannak a weboldalon. Hiszen nagyon nem mindegy, hogy az a 100 jó kép két esküvő anyagából jött össze, vagy kétszázéból.

De hogy akkor mit nézzetek meg?

Facebookot, Instagramot egyaránt, de a legfontosabb: a személyes videó csatornáját. A legtöbb szakmabeli ugyanis készít slideshow-kat a párjainak. A kis filmeket megnézve láthatod, hogy milyen látásmóddal örökít meg egy-egy esküvőt, hogyan tudja átadni azok hangulatát. Érdemes ezeket végignézni a döntés előtt. Ha elsőre nem találod egy fotós videóit, érdemes rákérdezned, hol találod meg őket, biztosan tud linket küldeni, ahol mindet átnézhetitek.

A saját anyagaimmal a Vimeo-n találkozhattok. A csatornát is belinkelem, de ebbe a posztba beágyaztam néhányat a legutóbbi összeállításaimból is.

Kitti és Laci from Gabor Deber on Vimeo.

Judit & Lali from Gabor Deber on Vimeo.

Vivi és Tomi from Gabor Deber on Vimeo.

Eszti és Norbi from Gabor Deber on Vimeo.

Tetszett, amit láttál, olvastál?

Látogass el VIMEO csatornámra, ismerkedj meg esküvőfotózásaim világával!

Déber Gábor

Szólj hozzá!

Az e-mail címdet bizalmasan kezeljük. A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező!