Amikor a jegyesfotózás mentette meg az esküvőt [kis történet]

Ha még mindig bizonytalan vagy, hogy van-e értelme egy ilyen fotózásnak, hadd meséljek neked egy párról, akiknek konkrétan ez a közös, fotós séta mentette meg a Nagy Napján a kreatív képeket.

Anikónak és Zolinak még 2014-ben fotóztam meg az esküvőjét, amit egy jegyesfotózás előzött meg. Egy- másfél órán át készültek a képek, amik teljesen jók voltak, csak épp a kis szikra hiányzott belőlük, hogy életre keljenek, mert Zolit feszélyezte a kamera.

Ekkor egy aranyos évődés után jutott eszembe, hogy igen, játsszunk rá az utóbbira. A pár férfi tagját megkértem, hogy legyen macsó, építsük rá a képeket a maszkulinitására, amíg ennek az ellentétpárjaként vegye ezt körbe a párja nőiessége. Tökéletesen működött a dolog, 20 perc alatt elkészültek a legjobb képek.

És itt nem feltétlenül csak a pózról van szó, hanem a gondolkodásmódról, az  ötletről, amivel azonosulni tud a páros adott tagja (és amitől egyből meglettek azok a magabiztos, férfias fotók, amiket kerestünk).

Hogy mindez miért volt lényeges? Kiderült, hogy ez a kis játék, az elkészült képek aranyat értek. A menetrend ugyanis megcsúszott, így 35 perc maradt az esküvői fotók elkészítésére.

Katasztrófa történt?

Nem, mert elég volt annyit mondanom: Zoli, emlékszel mit csináltunk a jegyes fotózáson? Akkor gyorsan csináljuk meg! És működött. 2 helyszínen, 35 perc alatt elkészült 30-40 tökéletesen használható kép. De ehhez kellett az ismerkedés és a jegyesfotózás.

Ugye ti sem hagyjátok ki?  😉

Tetszett, amit olvastál?

Ismerkedj meg jegyesfotózásaim világával! Vagy, ha kérdésed van, küldj üzenetet!

Déber Gábor

Szólj hozzá!

Az e-mail címdet bizalmasan kezeljük. A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező!